Богатирі!

Нещодавно у Києві відбулись престижні змагання з пауерліфтингу,  а саме Кубок України та Кубок світу під егідою WUAR. Не оминули цих змагань міцні хлопці з Нетішина, яких готував до виступу майстер спорту міжнародного класу Аркадій Бухтійчук.

Отже, працівник реакторного цеху ХАЕС  Артем Колосов та ЕРПі­вець Роман Медведчук  доводили, що богатирська сила не покинула робітників станції. Артем Колосов у вазі до 100 кілограмів виборов на Кубку України друге місце. Треба зважити, що змагання для нього були нервовими, адже богатир чекав народження дитини та хвилювався за дружину Олену (до заміжжя – Дмитрук), заслуженого майстра спорту  з пауерліфтингу. І у нього народився син! Вітаємо атлета.

А Роман Медведчук на Кубку України взяв гору над суперниками у вазі до 82 кілограмів, а на Кубку світу «підняв результат» майстра спорту міжнародного класу за версією Всеукраїнської органі­зації пауерліфтингу. Також наші вітання ат­лету з переможним завершенням року.

Аркадій Бухтійчук висловлює подяку тим, хто сприяв якісній підготовці спортсменів – директору спорткомплексу «Енергетик» С.Балаяну та керівнику  профспілкової організації ХАЕС М.Гуку.

Нині у секції пауерліфтингу Спорт­комплексу ППО Хмельницької АЕС крім названих вище спортсменів займаються майже 60 спортсменів. Прекрасні результати демонструють Сергій Козловський, який двічі підряд виборював звання кращого у богатирських іграх Атомпрофспілки. Неодноразовим переможцем спартакіад Атомпрофспілки є Сер­гій Дмитрук (сестри Олена та Оксана – заслужені майстри спорту з пауерліфтингу). Гарні результати демонструє ветеран спорту Володимир Чернобай, Віктор Пастухов та інші атлети.

Віктор Павлов