Шановні ветерани - учасники Великої Вітчизняної війни!

Від імені колективу НАЕК «Енергоатом» та від себе особисто сердечно вітаю вас із Днем Перемоги!

Із нашої пам'яті ніколи не стерти героїчне минуле важких років Великої Вітчизняної війни. І святкування цього визначного Дня невгасимої воїнської слави є даниною подвигу старших поколінь – наших дідів та батьків. Ми знаємо, що сьогоднішні мир, спокій та добробут стали можливими для нас лише ціною ваших, дорогі ветерани, надлюдських зусиль, що були покладені на боротьбу з ворогом у воєнні дні.

Упевнений, що в День Перемоги кожен із нас завдяки вам відчуває велику гордість і патріотизм до своєї Батьківщини, а також глибоку пошану до всіх, хто з честю пройшов нелегкі випробування війни.

Низький уклін і безмежна подяка всім нашим уславленим Захисникам! Здоров'я вам, дорогі ветерани, довгих років життя і мирного неба над головою!

Юрій Недашковський, президент ДП НАЕК «Енергоатом» 

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, вдови і діти війни,

мешканці краю, який нескорено здобував волю і незалежність!

Подвиг тривалістю 1418 днів здійснили наші батьки, діди і прадіди у борні з коричневою чумою фашизму.  Фронт був всюди: на передовій і в тилу. Війна торкнулась своїм смертельним крилом кожної родини багатомільйонної держави. Вклонімося і мертвим, і живим, і маршалам війни, і рядовим за історичну Перемогу, за мирне небо, за можливість самостійно будувати майбуття. Жителі Хмельниччини, і Славутчини зокрема, зазнали усіх страждань, усіх лихоліть, які приносить війна. Спалені села, замучені у концтаборах військовополонені, визвольний партизанський рух, відновлення зруйнованого господарства. Тут виховано плеяду Героїв Радянського Союзу, тут колиска мужності тисяч і тисяч мирних жителів.

Шанобливо схиляємо голови перед сивочолими ветеранами, яких роки невмолимо виривають з наших рядів. Припадаємо на коліно, аби віддати данину пам’яті загиблим землякам. Всім нині живущим під мирним небом бажаємо світлих днин і міцного здоров’я, добробуту, затишку у хатах і душах!

Зі святом Великої Перемоги!

Микола Панащенко, генеральний директор Хмельницької АЕС

                                                             Михайло Гук, голова ППО ХАЕС