Єднає нас любов і віра

Підсумовуючи 2014 рік, окрім виробничих показників та подій року, що минув, важливо не забувати про іншу складову, яка в значній мірі визначає майбутнє кожного та держави в цілому. У важкий для країни час, свою активну громадську позицію проявили працівники Хмельницької АЕС, які активно долучилися до акцій допомоги патріотам та підтримки української армії.

Зокрема, за рахунок добровільних відрахувань із заробітної плати працівників Хмельницької АЕС зібрано і перераховано понад 800 тисяч гривень благодійної допомоги, у тому числі на технічне забезпечення Збройних Сил України понад 248 тисяч  гривень, на медичне забезпечення військовослужбовців  майже 105 тисяч гривень.

За ініціативи міської організації «Екіпаж» і відділення Всеукраїнської асоціації ветеранів-підводників у Хмельницькій області, очолюваної працівниками Хмельницької АЕС, зібрано і перераховано 52 тисячі гривень для підтримки Військово – Морських Сил України.

Протягом року проводився збір коштів для забезпечення потреб у комплектації груп вій­сь­ковослужбовців в/ч 3043, які направлялися для виконання службових обов’язків в зону АТО.

Надавали фінансову підтримку працівники Хмельницької АЕС і для лікування поранених під час АТО мешканців міста Нетішина. Підтримали матеріально і сім’ю загиблого нетішинця   Сергія Карпенка.

Транспортники Хмельницької АЕС допомогли здійснити капітальний ремонт двох    БТР-70,  автомобілів та автобусів для потреб Збройних сил України, а також зібрали кошти, необхідні для придбання запчастин для ремонту.

Маскувальні сітки для бронетехніки – це збережені життя українських військових. До   їх виготовлення долучились небайдужі атомники­.

Колектив Хмельницької АЕС тісно співпрацює із громадською організацією «Нетішинська самооборона», надаючи спільну допомогу землякам в зоні АТО. Наприкінці 2014 року колективом турбінного цеху, енергоремонтного підприємства, складського господарства зібрано біля двадцяти тисяч гривень допомоги українським військовим. Волонтерською групою ХАЕС передано також продукти харчування та одяг з черговою допомогою на схід.

Це лише офіційні дані, працівники ХАЕС щоденно підтримують патріотів та захисників своєї держави адресно, тим самим підтримуючи мир та незалежність держави.

 

До уваги мобілізованих нетішинців!

Нетішинців, які попадуть під чергову хвилю мобілізації, ГО «Нетішинська самооборона» запрошує до свого штабу в кафе-бар «Шарм»  в будні дні з 14 до 18 години.

Вже понад півроку ми допомагаємо нетішинським військовим в зоні АТО. Тому ми будемо намагатися забезпечити і вас всім необхідним. Чим зможемо, тим допоможемо!

Тел. для довідок 096 3733313 

Перший етап мобілізації  розпочався  20 січня 2014р. Триватиме вона 90 днів.

Наступні дві хвилі пройдуть в квітні та червні.

Загалом, за попередніми даними, планують мобілізувати 50 тисяч чоловік.