Мойсеєць Галина Сергіївна

    Народилася  в 1952 році на Рівненщині.                                      

     У 1971 році закінчила Дубнівське педагогічне училище. Вищу освіту здобула в Ріненському державному педагогічному інституті. Свою педагогічну діяльність розпочала в Дубняківській початковій школі на Острожчині. З 1983 року працює вчителем початкових класів Нетішинської ЗОШ  І-ІІІ ступенів № 1.  Нагороджена грамотою Міністерства освіти і науки України, має звання «старший вчитель».

Школа – немов чутливий музичний інструмент, який творить мелодію людської гармонії. Але творить лише тоді, коли цей інструмент добре настроєний. А це під силу вчителю – творчому педагогу, котрий у нинішньому складному світі допомагає зорієнтуватися маленькій людині, яка тільки починає робити серйозні кроки дорогою знань. Саме таким мудрим і добрим наставником, надійним помічником і старшим товаришем для дітей є вчитель початкових класів Нетішинської ЗОШ І – ІІІ ступенів №1 Галина Сергіївна Мойсеєць.

      Сорок років працює вона на педагогічній ниві. Швидко знаходить контакт з учнями і їхніми батьками, вміло організовує виховний процес, залучає школярів до різних видів діяльності, виявляє рівень їхньої вихованості, спонукає дітей до самоосвіти та самовиховання. Кожен її урок – цікаве відкриття, захоплююча мандрівка країною знань.

         Пріоритетом своєї педагогічної діяльності Галина Сергіївна вважає всебічний розвиток особистості дитини. Тому у своїй роботі використовує новітні технології, що дає змогу знайти стежку до серця і душі кожної дитини, зацікавити її здобуттям знань та розвитком умінь, навчити співпрацювати в колективі. Вона переконана, що чуйність і лагідність – та виховна сила, яка здатна зберегти дитяче серце, відкрити його для добра і творення. Ось чому вихованці Галини Сергіївни вирізняються душевним спокоєм, радісним настроєм, толерантністю, умінням висловлювати свої думки та з повагою ставитись до всіх, хто їх оточує. Клімат у класі спонукає дітей саморозкриватися, реалізовувати найкращі здібності та риси характеру, підвищити самооцінку. У такій атмосфері належним чином сприймаються індивідуальні відмінності дитини, щиро висловлюється любов, доброта, повага, радість за її успіхи. Спілкування побудоване на довірі і відкритості.

         Спілкуючись з Галиною Сергіївною, на думку спадають слова великого педагога Василя Сухомлинського «Хороший вчитель – це людина, яка любить дітей, знаходить радість у спілкуванні з ними, вміє дружити і бере близько до серця дитячі радощі і прикрість, знає душу дитини, ніколи не забуває, що сам був дитиною».

               О. В. Сідлецька, заступник директора  з навчально-виховної  роботи   Нетішинської ЗОШ І- ІІІ ступенів № 1