Нетішинська КДЮСШ є однією з найкращих в області, тут працюють справжні професіонали, педагоги за покликом серця. Особливо радують місто своїми успіхами футболісти, яких тренують В.В.Мацюк, Л.Г.Коробчук і В.Я.Возний. Про Володимира Ярославовича наша сьогоднішня розповідь. Народився і виріс він на Львівщині, у 2002 році закінчив Львівський державний інститут фі­зичної культури. Трудову діяльність розпочав у Львові, але долею накреслено йому стати нетішинцем. З 2004 року Возний працює в Нетішинській зош №3 (НВК-ліцей). Перспективного вчителя помітили і з наступного року він став тренером КДЮСШ з футболу. Нині Володимир Ярославович веде три групи – юнаки 1995 , 1998  і 1999 років народження. Його вихованці вже встигли заявити про себе в Україні. Так, у минулому році команда юнаків посіла перше місце у кубку області з футболу, а цьогоріч зайняла 2 місце в дитячо-юнацькій футбольній лізі, яка проходила в Красилові. Юнаки 1995 р.н. неодноразово ставали призерами міжобласних та міжнародних турнірів з футболу і футзалу. Таких же висот досягла команда і в міжнародному турнірі з футболу, який відбувся минулого тижня в Нетішині. Тут футболісти зіграли з рахунком 1:1 з Брестською СДЮШОР (Білорусія), виграли в команд Староконстянтинова 1:0, Бурштина 5:0 і лише у фіналі поступилася команді ФК «Красилів», гравці якої були до того ж старші від нетішинців за віком.

«Головне для мене підготувати висококласних футболістів для команд майстрів» - каже В.Я.Возний. І це справді так, бо його вихованці вже виступають за такі команди. Приємно згадати Вадима Лавриненка, який перейшов у футбольну академію ФК «Шахтар» (Донецьк), Михайла Толстяка, який закріпився у «Карпатах» (Львів), Владислава Процюка, що перейшов у «Металіст» (Харків). Готується до переходу в ФК «Іллічівець» (Маріуполь) на позицію  лівого півзахисника Іван Міськів.

Мають чим похвалитися юнаки 1998 року народження, вони стали переможцями міжнародного турніру у м.Долина (Івано-Франківська обл.) та перемогли у турнірі з міні-футболу «Кубок дружби» у м.Львові. Володимир Ярославович –  тренер і педагог за покликанням, його заняття юні відвідують залюбки, черпаючи знання і досвід, необхідні для досягнення спортивних висот на професійному небосхилі, про які вони мріють.

День працівників освіти тренер зустрічає у хорошому настрої:є спортивні результати, чудово підібраний різновіковий склад команд, є перемоги, є впевненість у своїх силах і бажання працювати на користь місту.

Петро Шелепало

жовтень 2008