Стоматологічне відділення СМСЧ-4, яким опікується Павло Андрійович Форсюк, виплекало плеяду гарних фахівців, серед яких і сімейна пара Мельників. Анатолій Миколайович та Світлана Олександрівна - зубні техніки. Спільну долю торували  з дитинства, адже є вихідцями села Вільша­ниця Білогірського райо­ну Хмельниччини, разом нав­чались у одному класі, закі­н­чили восьмирічку, а тоді  роз’їхались на навчання: вона – до Житомирського, а він – до Шепетівського медичних училищ.

Світлана Олександрівна розпочала трудову діяль­ність у амбулаторії ХАЕС,                           а згодом перевелась у СМСЧ-4. Відтак чверть віку в медицині, має вищу категорію за наслідками атестації.

Не відстав від дружини і Анатолій Миколайович: він також спеціаліст з вищою категорією. Але шлях його звивистіший: спочатку Афганістан, тоді служба в пожежній частині №7 з охорони ХАЕС, а вже потім робота зубним техніком в СМСЧ-4. Отже, багато нетішинців завдячують їм гарною   посмішкою. Вони виготовляють зйомні і незйомні протези, метале­ві, комбіновані, пластмасові коронки та мостовидні протези. Відзначимо, що в кабінеті 603 поліклініки СМСЧ-4 ціни далеко не такі кусючі, як у приватних зубних техніків. Тому тут і відвідувачів чимало.

Під рукою подружжя став на крило син Олександр, який закінчує Тернопільську медичну академію, а менший - Анатолій - пере­йшов у 11 клас, цьогоріч «на від-мінно» закінчив художню школу і націлився на професію дизайнера.

А взагалі, про гарну посмішку нетішинців дбають з самого початку існування СМСЧ-4 десятки стоматологів. Перший стоматологічний кабінет відкрито у 1981 році на базі лікарської  амбулаторії ХАЕС -  це були  півтори ставки лікаря-стоматолога. Працювали П.А.Форсюк та В.І. Хотюк, у школі  №1 медсестра С.М. Константінова. 1984 року відкрито кабінет ортопедичної стоматології на півставки і прийнято на роботу зубного техніка О.І.  Стельмашенка. З 1985 року введена   посада лікаря-ортопеда. Тоді ж до роботи приступили зубний технік С.О. Мельник,  її колега  Т.І. Гладишева і лікарі-стоматологи П.П. Пі­тель та  І.В. Сидорак, санітарка                      В.В. Троцюк.

1986 року відкрито стоматоло­гічний кабінет. Лікарі-стоматологи С.А. Свірін,  І.Г. Зеленецька і Л.О. Хотюк та медсестри Н.І. Паламарчук і А.В. Прокопчук допомагали  позбутись зубного болю пацієнтам. Наступного 1987року  стоматологіч­не відділення переведено у нове приміщення поліклі­ніки, де відкрито наступні кабінети: хірургічний, два лікувальних на три і одне крісла,  два ортопедичних, зуботехнічна лабораторія, кабінет завідуючого відді­ленням. Збільшився загін стоматологів. До роботи приступили лікарі-стоматологи І.І. Опру­ненко і Н.П. Опруненко, медсестра В.І. Стасюк, зубний технік Р.Г. Фарило, санітарки О.В.  Звозко, Р.О. Кулієва. У 1990 році - зубний технік М.М.Наметченюк, санітарка І.Ю.Скарженевська. У 1992 році - лікарі-стоматологи  В.П. Деренков, Г.З. Горбунова, зубні техніки Т.І. Вінарська, А.М. Мельник, медсестри Л.П. Дубина, В.М. Косік. Ще через два роки – лікар-стоматолог І.М. Максименко, у 1995-му - лікарі-стоматологи  К.М. Черняк, О.М. Шаповал, Р.І. Борилюк, санітарка С.І. Руда.

У 1997 році переведена з хірургічного відділення медсестра Г.М. Мельник, у 1998 -  з неврологічного - медсестра Н.С.Новза.

У 1984 - 1988 роках  завідував відділенням П.А.Форсюк,  1988 -1991року -  І.І.Опруненко, з 1991р. - П.А.Форсюк.