Конкурс наукових доповідей - 2013

Згідно з «Положенням про проведення конкурсів наукових допо­відей серед молодих працівників ДП НАЕК «Енергоатом» ПЛ-Д.0.07.510-11, щорічно Радою молоді ППО ХАЕС організовується  конкурс наукових доповідей.

В лютому 2013 року буде проведений конкурс наукових  доповідей в трьох секціях.

Технічна секція: підвищення безпеки ядерних установок; поводження з відпрацьованим ядерним паливом і радіоакти­вними відходами; використання комп’ютерних технологій; модернізація і продовження термінів експлуатації енергоблоків АЕС; технічні і соціальні проблеми закриття АЕС та виведення з експлуатації.

Соціальна секція: молодь в ядерній енергетиці; технічні і соці­альні проблеми закриття АЕС і виведення її з експлуатації.

Профспілкова сек­ція: фінансово-орга­нізаційне зміц­нення профспілки; методи ведення колективних переговорів; страхування, як чинник мотивації профспілкового членства; громадський контроль за охороною праці; інформаційна політика профспілок; профспілки і молодь.

Брати участь в конкурсі мають право працівники ВП ХАЕС  віком до 35 років включно, які є членами Атомпрофспілки.

Електронна версія Положення про проведення конкурсу наукових доповідей знаходиться в MS Outlook: загальні папки/профком.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету учасника. Анкету можна отримати в профкомі на 2 поверсі АПК  (Наталія Карпова).

З усіх питань звертатися до Євгенія Круглова, тел. 067-972-09-92.

Звертаємося до вас, молодь, беріть участь в конкурсах наукових доповідей, діліться досвідом своєї роботи, доведіть, що ви кращі!  Переможці КНД матимуть можливість взяти участь у конкурсі           наукових доповідей  НАЕК «Енергоатом» в Києві.

Рада організації молоді

ППО ХАЕС