Є ПІДСТАВИ ДЛЯ РАДОСТІ ТА ГОРДОСТІ 


Сергій Онищук, голова «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС».

- На ХАЕС є  традиція проводити різні змагання із спортивної риболовлі. Торік члени нашого клубу змагались у майстерності риболовлі на зимову та поплавкові вудочки,  блешню. Інтригуючим та цікавим було «полювання» на коропа. Радує, що до подібних змагань завжди підігрітий інтерес членів нашого клубу. Тому є всі підстави йти проторованим шляхом, адже риболовля - це не тільки спорт, а й можливість змістовно та корисно відпочити.

Всі рибалки мріють про хороші улови. А вони торік були. Мені також часто посміхалась фортуна. Одного разу витягнув рибину вагою приблизно 9 кілограмів. Помітив, що у ній багато ікри. Без докорів сумління випустив її на волю –  хай примножується рибне багатство нашого ставка-охолоджувача ХАЕС!

Степан Пенчук, голова спортивно-масової комісії проф­кому.

-              Нещодавно потрапило в руки ілюстроване видання «Спортивна гор­дість НАЕК «Енергоатом», в якому мі­стяться розповіді про 33 майст­рів спорту міжнародного класу, які представляють міста-супутники віт­чизняних АЕС. Серед них 23 – це представники Хмельницької АЕС. Хіба не підстави для гордості? Минулий рік завершився великим тріумфом двох нетішинців. На Кубку світу з пауерліфтингу відзначився працівник енергоремонтного підрозділу Роман Медведчук. Він виборов у ваговій категорії до 82.5 кілограма перше місце із загальним результатом 680 кілограмів. Днями стало відомо, Івану Васильчуку присвоєно звання «Заслуженого майстра спорту України». У кінці минулого року він виборов титул чемпіона світу із спортивного самбо. Отже, щороку слава про місто Нетішин докочується до вершин чемпі­онатів та першостей європейського та світового рівнів. Але, як відомо, головне покликання фізкультури та спорту – не гучні результати. Потрібно, щоб кількість прихильників здорового способу життя постійно збільшувалась. Цього вдається досягати під час проведення Спартакіад ВП ХАЕС. Для успішної участі в них необхідно постійно тренуватись. Після завершення робочого дня на спортивних майданчиках міста можна побачити чимало працівників нашої електростанції. У здоровому тілі – здоровий дух!

Дмитро Міщенко, заступник начальника енергоремонтного підроз­ді­лу по роботі з персоналом.

- Головним завданням нашого підрозділу є своєчасне і якісне проведення ремонтів під час ремонтних кампаній на першому та другому енергоблоках. Торік наші працівники вкотре продемонстрували високий професійний рівень. За це їм  велика вдячність. Запам’яталась також перемога ЕРПу у станційній Спартакіаді.

Багато позитивних емоцій мені принесли тогорічні подорожі у Карпати та Крим. Вдалося пройти новими туристичними маршрутами. Споді­ваюсь, що  рік 2012 буде багатим на цікаві та приємні події.