Джерельні голоси «Криниченьки» 

Ансамбль «Криниченька» Будинку дитячої творчості,  а саме його середня група, знову відзначився. Минулого року на міжнародному конкурсі «Королівство мистецтв» у місті Львові вони вперше вразили солідне журі не лише вмінням виконувати пісні, але й гарним сценічним поводженням. Тоді прискіпливі оцінювачі конкурсантів попросили «Криниченьку» заспівати куплет пісні акапельно, аби переконатись, що це саме вони  так виводять відому мелодію. А тоді запросили до участі у гала-концерті.

Цього року колектив взяв участь у Всеукраїнському вокально-хореографічному конкурсі «Твій шанс», що проходив у Луцьку. Суперництво було неабияким, адже своїх представників делегували Суми, Львів, Луцьк, кілька колективів Хмельниччини, Житомир тощо.

Серед почесних гостей фестивалю була  заслужена артистка України львів’янка Наталка Карпа. Співачка допомагала членам журі обрати кращих серед кращих. «Криниченька» свій номер виконала з великим піднесенням і, як мовиться, на одному диханні.

Керівники колективу­ Валентина Темна та Валентина Котик  приклали багато зусиль, аби ансамбль звучав повноголосо, бадьоро, з піднесенням. А наслідком такого натхнення стало перше місце «Криниченьки» у групі вокалістів 10-13 років.

Звичайно, юні артисти зачаровано спостері­гали за відомим танцюристом Владом Ямою. Коли ж під час гала-концерту і вручення призів («Криниченька» отримала грамоти і принтер), Влад провів майстер-клас для переможців,  дітлахи були безмежно раді повторювати за ним рухи, емоціям не було меж.

Головне – колектив починає вірити у свою високу зірку, готує щоразу складніші твори, набуває досвіду перемог.

Віктор Павлов

Фото Ольги Гусарової