Обговорювали питання  охорони праці

 

На ХАЕС відбувся теоретично-практичний семінар на тему: «Використання новітніх технологій в процесі навчання та перевірки знань з питань охорони праці». У його проведенні взяли участь представники Держгірпромнагляду в Хмельницькій області, навчально-курсових комбінатів регіону, відділу охорони праці ХАЕС, навчально-тренувального центру та інших під­розділів електростанції.

Головний інспектор ВП ХАЕС Костянтин Коба розповів про виробничу діяльність електростанції. У вступному слові заступник начальника Територіального управління Держгірпромнагляду в Хмельницькій області Олександр Кукурудза наголосив на тому, що процеси навчання та перевірки знань з питань охорони праці  завжди актуальні у різних сферах життєдіяльності, а належному їх проведенню сприяє Територіальне управління. Представники цього відомства взяли участь у роботі 179 комісій з перевірки знань.

Про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці у Хмельницькому обласному Інституті післядипломної педагогічної освіти розповів старший викладач кафедри управління освітою цього закладу Анатолій Юхименко. Він зупинився на методології проведення іспитів з охорони праці. Цей напрям детально представлений у його авторському навчально-методичному посібнику «Тестові завдання з охорони праці», який було презентовано для учасників семінару.

У робочому порядку обговорювались такі питання, як проведення навчання в Хмельницькому обласному навчально-курсовому комбінаті, «Головному Навчально-методичному центрі Держгірпромнагляду України» та інших закладах.

Наш кор.

Фото Валерія Валуєва