Хмельницькі міліціонери-футболісти - гарний приклад для збірної України з футболу

Поки Україна тільки готується до футбольних перемог у чемпіонаті «Євро-2012», хмельницькі міліціонери-футболісти уже здобули перемогу серед своїх колег з семи країн Європи.

Беззаперечна перемога на світових та європейських турнірах з міні-футболу серед поліцейських уже давно стала традиційною для спортивної команди управління МВС України в Хмельницькій області.

В черговий раз на Міжнародному турнірі серед поліцейських з футзалу, що проходив у голландському місті Лейден, переможний кубок дістався хмельничанам. Вони стали першими серед 37-ми команд з семи країн Європи. У фіналі українським міліціонерам довелося виборювати перемогу у італійців. Гра була напруженою, але з рахунком 2:0 наші правоохоронці все ж перемогли. Загалом їм довелося зіграти 11 ігор, під час яких у ворота суперників було забито 40 голів. Натомість у власні ворота українці пропустили лише три м‘ячі. Найважче хмельничанам довелося в 1/4 фіналу, коли вони на ігровому полі зійшлися у поєдинку з господарями майданчика. У півфіналі змагалися з німецькою командою і за дві хвилини до закінчення другого тайму забили 3 переможні голи, які так і залишились без відповіді.

Одного з гравців команди УМВС України в Хмельницкій області - старшого лейтенанта міліції Олексія Колесникова, інспектора відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення УМВС, визнали найкращим бомбардиром турніру за 13 забитих голів.

Інна Глега