Нетішин найкращий серед міст обласного значення

Департамент економічного розвитку і торгівлі Хмельницької облдержадміністрації підбив підсумки результатів діяльності районних державних адміністрацій та виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад Хмельницької області за 2012 рік.

Оцінювання здійснювалось за 55 показниками соціально-економічного розвитку територій. Згідно з ними Нетішин посів перше місце серед міст обласного значення Хмельниччини.

«Приємно, що діяльність міської ради та її виконавчого комітету за минулий рік була плідною, і це дозволило повернути місту лідируючу позицію в соціально-економічному рейтингу Хмельницької ОДА. Надалі будемо працювати ще ефективні­ше, аби більше не втрачати лідерство», - заявив секретар міської ради Микола Степаненко.

За даними обласного департаменту, найкращі показники у 2012 році продемонстрували промислові підприємства міста. У Нетішині найвищий серед міст обласного підпорядкування рівень виконання доходів загального фонду місцевих бюджетів, темп зростання доходів місцевих бюджетів, обсяг податкових надходжень до місцевих бюджетів у розрахунку на одиницю населення.

У порівнянні з позаминулим роком у місті зросла номінальна заробітна плата, найкраще проведена робота щодо зменшення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах. Позитивні результати досягнуті у сфері освіти та охорони здоров’я, захисту прав дитини, охорони громадського порядку.

Найвищу оцінку Нетішин отримав завдяки співпраці виконавчого комітету міської ради із представниками територіальних органів центральної виконавчої влади та суб’єктів господарювання міста.

Відділ з організаційних питань,

зв’язків з ГО та ЗМІ; управління економіки  виконавчого комітету міської ради