Новий навчальний період у військовій частині 3043

У внутрішніх військах МВС України розпочався новий навчальний період. У  всіх з’єднаннях та частинах  відбулися урочисті мітинги, після яких пройшли заняття з гуманітарної підготовки та дотримання заходів безпеки під час виконання повсякденних службово-бойових завдань.

Не стала винятком і військова частина 3043 м. Нетішин з охорони та оборони  Хмельницької  АЕС.

Привітати особовий склад військової частини прибули  генеральний директор ВП ХАЕС М.Панащенко, в.о. заступника генерального директора з фізичного захисту і режиму І.Круглов, секретар Нетішинської міської ради М.Степаненко, представник ДАІ м.Нетішина капітан міліції В.Ляшков, настоятель кафедрального собору ікони Божої Матері "Неопалима Купина" протоієрей В.Тишкун.

Генеральний директор ВП  ХАЕС М.Панащенко  відзначив важливість завдань, які виконують   охоронці об’єкта, їх високу професійність та майстерність, побажав і в подальшому з честю  виконувати поставлені  перед ними завдання. Інші представники ВП ХАЕС та міської ради привітали особовий склад військової частини з початком нового навчального періоду, різдвяними святами, побажали військовослужбовцям та їх сім’ям міцного здоров’я, злагоди та успіхів у навчанні, а протоієрей отець  Віктор  освятив особовий склад і подарував частині Ікону Божої Матері "Неопалима Купина".

Командир військової частини П.Босий зазначив, що «пріоритетні завдання військових і цьогоріч наступні – досягнення високих показників у службі, підвищення професіоналізму, зміцнення військової дисципліни. Усе це вимагає від нас наполегливості, сумлінної роботи над собою, згуртованості навколо поставлених завдань».

Після урочистих привітань відбувся інструктаж представника ДАІ  щодо дотримання правил дорожнього руху.

Згодом військовослужбовці у складі груп розійшлися по навчальних місцях.

Володимир Козак,

заступник командира частини 3043 з виховної роботи

Фото Валерія Валуєва