Національний університет "Острозька академія" уклав угоду про співпрацю з Варшавським університетом - одним з найпрестижніших навчальних закладів Польщі. Угоду, яку буде діяти протягом п'яти років з можливістю її автоматичного продовження, підписав у Варшаві ректор Острозької академії професор Ігор Пасічник, повідомили в прес-службі Острозької академії.
Ця угода передбачає обмін студентами та викладачами між навчальними закладами, спільні наукові дослідження, проекти. Також навчальні заклади будуть проводити спільні конференції, семінари, круглі столи, обмінюватися науковою інформацією, матеріалами, публікаціями. Угода також передбачає співпрацю з магістерською програмою "Студії Східні", за якою відтепер зможуть навчатися студенти "Острозької академії".
Довідка
Варшавський університет - один з найбільших державних вищих навчальних закладів Польщі, який заснований 19 листопада 1816 року. Навчання в університеті охоплює 80 навчальних програм, понад 100 спеціальностей і спеціалізацій. В університеті навчається майже тисяча іноземних студентів з 70 країн.