Подарунок від атомників

Представники НАЕК «Енергоатом», Україн­ського Ядерного Товариства та міської ради Славути організували для юних жителів міста, які мешкають у мікрорайоні «Сонячний», справжнє свято. В урочистій обстановці було відкрито дитячий майданчик. Подібні дитячі містечка є у всіх містах-супутниках АЕС, місті Києві. Відтепер і в районному центрі нашої місцини.

З нагоди відкриття перед дітьми та їх батьками з промовами виступили президент Українського Ядерного Товариства Володимир Бронніков, віце-президент товариства Сергій Барбашов, міський голова Славути Василь Сидор. Було зазначено, що цей подарунок для юних жителів міста організовано в рамках започаткованого атомниками співробітництва із територіальними громадами у зоні спостереження ХАЕС.

Василь Сидор зазначив, що спорудження дитячого майданчика відбулось під керівництвом славутського підприємця В.Шмата, а співпраця із НАЕК «Енергоатом» і надалі продовжуватиметься.

Під час відкриття дитячого майданчика місцеві дітлахи спробували перевірити на зручність ковзанки, гойдалки. Юні прихильники шахів також не були обділеними, бо змогли розіграти комбінації на великій шахівниці і у кмітливості позмагатись із організаторами заходу. Не обійшлось і без подарунків. Почесні гості вручили місцевій малечі бейсболки, сумки із ядерною символікою і пригостили смачним морозивом.

Наш кор.

Фото Олександра Шустерука