Подолано черговий рубiж

У Андрія Васильовича Данилюка цьогоріч кілька «круглих» дат, серед яких пів віковий ювілей від дня народження, тридцять п’ять років трудового стажу, п’ятнадцять літ роботи у складі оперативного персоналу ХАЕС, а останній рік він начальник зміни атомної електростанції. 

У рекомендаційному листі щодо відзначення Андрія Васильовича Почесною грамотою ДП «НАЕК «Енергоатом» зазначається, що ювіляр надзвичайно  «відповідно ставиться до посадових обов’язків, здійснює оперативне керування зміною, забезпечуючи економічну, надійну і безпечну експлуатацію обладнання».

Колеги по роботі відзначають, що Андрій Васильович творчо підходить до виконання  виробничих завдань,  виявляє постійну увагу та інтерес до нового, працює над підвищенням своєї  кваліфікації і загальноосвітнього рівня. Він  ініціативний,  ерудований у різних сферах і має тверді фахові технічні знання, високу працездатність. Обов’язки, визначені посадовою інструкцією, виконує зразково і сумлінно. Самостійний у прийнятті рішень. Є наставником молоді, свій накопичений досвід і знання передає молодим робітникам та інженерам оперативного персоналу.

Всі ці складові є основою авторитету фахівця. Колеги щиро вітають ювіляра і бажають йому здоров’я, нових здобутків і довгих років трудової наснаги.