Про забезпечення громадян засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення (телетюнерами)

Постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2012 року № 245 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення  (телетюнерами). Відповідно до зазначеного Порядку у 2012 році забезпечуються телетюнерами безкоштовно такі категорії громадян:

- усі інваліди 1 та 2 групи (у тому числі інваліди війни цих груп);

- інваліди війни 3 групи;

- особи, які виховують дитину-інваліда, за умови що дитина проживає разом з ними і не перебуває на повному державному утриманні;

- особи з малозабезпечених сімей, які отримують державну допомогу згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;

- особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.

Громадянам вище вказаних категорій Нетішинське управління праці та соціального захисту населення, яке знаходиться за адресою: проспект Незалежності, 29, просить терміново звернутись для подання заяви.

З собою необхідно мати такі документи:

- паспорт,

- ідентифікаційний код,

- пенсійне посвідчення або посвідчення одержувача державної соціальної допомоги (за наявності такого).

До заяви додатково додаються такі документи:

- інваліди 1 та 2 групи, а також інваліди війни 3 групи – подають  копію довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності, а інваліди війни 3 групи – також копію посвідчення інваліда війни;

- особи, які виховують дитину-інваліда – подають копію медичного висновку на дитину-інваліда віком до 18 років і копію свідоцтва про народження дитини.

В заяві серед іншого потрібно вказати спосіб прийому телевізійних програм, яким користуються: ефірне, кабельне чи супутникове.

Прийом громадян здійсню­ється у кабінеті № 4 щоденно з понеділка по четвер – від 8.00 год. до 17.15 год., у п’ятницю – від 8.00 год. до 16.00 год., обідня перерва – від 12.00 год. до 13.00 год.

Заяви прийматимуться до 1 липня 2012 року.

Додаткову інформацію можна отримати безпосередньо в управлінні праці та соціального захисту населення або за телефонами: 4-14-04; 3-18-05.