Цінується досвід

Слюсар цеху з ремонту тепломеханічного обладнання турбінного цеху енергоремонтного підрозділу ХАЕС Микола Суховерський трудову біографію на нашому підприємстві розпочав із першої ремонтної кампанії. Раніше ремонти йому випадало проводити на Рівнеській, Південно-Українській та Чорнобильській АЕС. Зрілого професійного досвіду він набув і під час виробничих відряджень на Калінінську, Курську АЕС.

Під час нинішнього ППР Микола Остапович задіяний на ремонті підшипників турбоагрегата другого енерголока, бере участь у його центруванні. За словами начальника цеху з ремонту тепломеханічного устаткування турбінного цеху енергоремонтного під­роз­ділу Володимира Харченка, досвідченому слюсарю довіряють найвідповідальніші роботи у ході ремонтних кампаній. Те, що Микола Суховерський вже тривалий період працює по шостому розряду, також свідчить про його професійну майстерність.

У колективі ремонтників досвідчений слюсар користується авторитетом, бо має сорокарічний досвід лагодження турбоагрегатів. Часто до нього за порадою звертаються молодші працівники. Микола Остапович до наставництва ставиться із великою відповідальністю, бо розуміє, що вдале завершення чергового планово-попереджувального ремонту можливе лише завдяки злагодженій роботі великого колективу слюсарів та представників інших професій енергоремонтного підрозділу.

Фото Олександра Шустерука