Різнобарв’я талантів 

З нагоди 8 Березня у місті проведено низку мистецьких заходів за участю професійних артистів та аматорів сцени. Надзвичайно зворушливо перед мамами виступали діти, які займаються у гуртках Палацу культури та Будинку дитячої творчості. Напевно, вперше на сцену вийшла маленька О.Рубас, якій мікрофон ще не підкоряється, як годиться. Проте, це не стало завадою для бурхливих оплесків присутніх в залі, адже діти завжди щирі, а їх головний талант – позитивна енергетика.

Під час концерту демонстрували свої вміння юні танцюристи ансамблю «Серпантин», які мають вже відзнаки на всеукраїнських конкурсах.

Спів у виконанні учасників студії народної пісні «Криниченька» також лунав на великих сценах країни. Голосисті, з добре підібраним репертуаром, колоритними фігурами хороводів,  вони заряджають присутніх бадьорістю і бажанням підспівувати.

Гарно вписались в концертну програму виступи танцівників ансамблю «Лайф», солістів  «Синевиру» тощо.

А в СМСЧ-4 за звання  кращої у конкурсі «Ну-мо, дівчата", змагались представниці цього закладу. Вони демонстрували вмі­ння добре накривати на стіл, декламувати вірші і володіти голкою, звичайно ж, доповнили картину картинками з про­фесійного життя тощо. Суворе журі, представлене винятково чоловічою статтю, мало оцінити це різнобарв’я талантів. І це було непросте завдання. А у проміжках конкурсу співала Н.Ковалінська, заповнювали паузи ведучі.

 Крім цього школярі провели конкурс читців поезій Тараса Григоровича Шевченка. Декламатори намагались передати глибину Кобзаревих віршів, доповнюючи виступи стилізованими сценками, показом слайдів, музикою тощо.

Фотоапарат вихопив лише кілька миттєвостей з цієї палітри конкурсів та виступів.

 Віктор Гусаров

Фото  автора