Секретар міської ради привітав журналістів

У середу, 6 червня цього року, в урочистій обстановці секретар міської ради Микола Степаненко привітав журналістів із професійним святом. Відзначивши вагому роль представників цієї творчої професії у суспільстві, Микола Степаненко зазначив, що міська влада продовжує докладати зусилля, аби свобода слова у місті була забезпечена якомога ширше.

Зустріч, яка відбулася у кабінеті міського голови, була теплою та щирою. За одним столом зібралися газетярі та телевізійники міста, які своїми талантом та фаховістю щоденно доводять, що вони по праву кращі серед кращих.

Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради Микола Степаненко нагородив чотирьох працівників газети «Нетішинський вісник» - Валентину Боровик, відповідального секретаря; Галину Косік, завідувача відділом з питань культури, медицини та освіти; Ларису Ліщенко, завідувача відділом з питань молоді, спорту і суспільного життя; Тетяну Онісімчук, завідувача відділом світської, кримінальної, судової хроніки та приватного життя, а також Олександра Шустерука, кореспондента газети «Перспектива».

Олександр належить до тих журналістів, які гарно представляють Нетішин та рідну Хмельницьку АЕС. Викладений минулоріч за його ідеєю національний герб із монет у Рівному не лише набув ознак рекорду, а й увійшов до найкращих журналістських проектів. Завдяки його реалізації, вдалося зібрати майже 8,5 тисяч гривень, що стали вагомою дещицею у загалі, необхідному на проведення реабілітації для маленького радивилівця, який пережив складну операцію. Слід нагадати, що подібний проект Шустерук втілив у 2008 році в Нетішині, тоді розмінними монетами викладався 8-метровий герб.  «Рівненський герб, то лише продовження нетішинського» - нагадав Сашко, додавши, що Нетішин є кому прославляти, треба лише усіляко підтримувати ці намагання».

З короткими промовами до присутніх звернулися редактори двох місцевих газет: «Перспективи» - Віктор Гусаров та «Енергобудівника» - Петро Войтович.

Богдан Фединчук,

спеціаліст відділу з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ виконавчого комітету міської ради