З полуднем вiку!

У ремонтно-механічному цеху енергоремонтного підрозділу слюсарю з ремонту Віктору Мирончуку під час ППР довіряють відпові­дальні роботи. Він тут працює вже двадцять п’ять років, добре володіє технологією фрезерування, шліфування. У ході нинішнього планово-попереджувального ремонту на другому енергоблоці великий обсяг робіт виконував за допомогою установки плазмо- та газорізання.

Колегам по роботі імпонує те, що Віктор Євгенович відповідально ставиться до виконання своїх обов’язків. Робота слюсаря з ремонту вимагає точності, від якої залежить своєчасність виготовлення запасних деталей.

Віктор Мирончук народився в селі Нараївка Славутського району. Після закінчення місцевої школи поступ­ив  до Миколаївського училища­, де здобув спе­ці­альність корабельного монтажника. Перший професійний досвід він набув саме на кораблебудівному заводі. За словами Віктора Євгеновича, це було справжньою професійною школою. Під час роботи він мав можливість вивчити принципи будови багатьох видів верстатів, саме ці практичні навики стали доречними після влаштування на роботу в ремонтно-механічну майстерню.

Віктор Мирончук є не тільки старанним працівником, він намагається у колективі цеху підтримувати хороший психологічний мік­роклімат. Визначальною рисою його характеру вважають почуття гумору. Але під час виконання­ важливих виробничих завдань ювіляр завжди зібраний і зосереджений.

Віктор Мирончук захоплюється мисливством. Коли від­кривається сезон полювання, його у вихідні дні можна побачити в районі мисливських угідь. Каже, що мисливство не вважає самоціллю для обов’язкової здобичі пернатих чи парнокопитних. Це хороша можливість для відпочинку, незалежно від того чи влучним був зроблений постріл із рушниці.

Днями Віктор Мирончук відзначатиме свій полудень віку. Ювіляра неодмінно привітають рідні та знайомі. У колег по роботі також знайдеться чимал­о щирих слів, але найбільш дорогими та жаданими все ж таки будуть приві­тання з уст тата Євгена Олександровича і мами Олени Арехтівни, які мешкають у Нараївці.

По-дружньому потисне руку рідний брат Олександр Мирончук, який працює інженером у службі відомчого нагляду та пожежної безпеки. До теплих слів приєднається рідна сестра Любов, дружина Валентина, діти Сергій та Олександр.

Олександр Шустерук

Фото  автора