Навчаються спеціалісти вищої ланки

Питанням підвищення рівня знань у таких напрямках, як менеджмент, правові основи ді­яльності, управління безпекою, робота з персоналом у ВП ХАЕС приді­ляється велика увага.

Керівники управлінсь­кої ланки: на­чаль­ники цехів, їх заступники по роботі з персоналом, кері­вники інших структурних під­роз­ділів цьогоріч на базі навчаль­но-тренувального центру станції набувають практичні навички у активному спілкуванні із психологами, фахівцями за напрямками тощо.

Всього підготовку проходитимуть 120 управ­лінців.

- Дві групи вже набули певних знань, - констатує заступник головного інженера з підготовки персоналу Володимир Ісупов. – Я особисто брав участь у цьому семінарі і можу засвідчити, що це  цікава, дуже корисна і певною мірою незвична форма здобуття знань. Саме активна форма занять - тренінги, рольові заняття, психологічні розв’язування ситуацій – спонукала до спілкування, діалогу тощо.

Ми розробляємо трирічну програму підвищення рівня знань у напрямках психології спілкування, управління персоналом, відповідальності посадових осіб за результати праці, підвищення рівня безпеки тощо. Збираємось дійти до кожного працівника станції, адже практично від будь-якого члена колективу залежить робота такого складного механізму, як ХАЕС.

Власна інформація

Фото  Віталія  Ляшука