Страховий  захист  здоров’я  працівників  колективу  ХАЕС

Страхова компанія «Країна»

Медичне страхування – це страховий продукт, який на даний час в Україні стає дедалі більш популярним, користується попитом на підприємствах різних галузей. Як показує наш досвід, наявність медичного страхування  реально забезпечує виконання важливої частини соціального захисту працівників  - право на своєчасну,  кваліфіковану якісну медичну допомогу  та є максимально ефективним на підприємствах у галузі підвищеного навантаження. 

Страхова компанія "Країна"  пропонує розглянути нашу пропозицію з медичного страхування  працівників колективу ХАЕС.

На вибір співробітників надається три Програми добровільного медичного страхування: "Економ", "Стандарт"  та "Еліт".

Страховим випадком є гостре захворювання, загострення хронічного, травми, інші наслідки нещасних випадків. 

За умовами Програми "Економ" співробітники станції можуть звертатися за стаціонарною та швидкою невідкладною медичною допомогою, а також отримувати медикаментозне забезпечення захворювань в межах страхової суми. Страхова сума за цією Програмою передбачена у розмірі 10 000,00 грн. (8000,00 грн. на стаціонар та 2000,00 грн. на невідкладну допомогу).

За умовами Програми "Стандарт" окрім стаці­онару та невідкладної допомоги, в покриття включено обслуговування в амбулаторних умовах з лімітом на медикаменти у розмірі 500 грн. на один страховий випадок без обмеження по кількості випадків. Страхова сума за цією Програмою збільшена до 15 000,00 грн. (2000,00 грн. на полі­клініку, 11 000,00 грн. на стаціонар та 2000,00 грн. на невідкладну допомогу).

Програма "Еліт" додатково включає стоматологічне лікування з лімітом у розмірі 2000,00 грн. та збільшення страхової суми до 100 000,00 гривень.

В доповнення до базових медичних послуг договором ДМС передбачено покриття додаткових Програм: лікування онкологічних захворювань, туберкульозу, ендокринних захворювань, проведення операцій на серці, ендопротезування суглобів. На вказані види лікування передбачено певні суми, в межах яких медичні послуги сплачує страхова компанія, відповідно до обраної програми.

Обслуговування застрахованих осіб передбачено в СМСЧ №4 м. Нетішина, медичних закладах Рівненської і Хмельницької областей, та за узго­дженням із страховою компанією на всій території України, у т.ч. провідних спеціалізованих клініках та Науково-дослідницьких інститутах.

Строк дії договору складає 1 рік.

 Компанія пропонує також страхування родичів (чоловік, дружина) працівників на вище зазначених умовах. Страховий платіж буде відраховуватись щомісячно із заробітної плати співробітника.

Організація надання медичних послуг Застрахованій особі проводиться медичним асистансом ПАТ "СК Країна" 24 години на добу. При настанні страхового випадку Застрахованій особі необхідно звернутись до цілодобового диспетчерського  центру  за тел. 0-800-500-467 (безкоштовно тільки зі стаціонарних телефонів) або 0 (044) 590-48-00. Медична база ПАТ "СК Країна" - це більше 900 закладів охорони здоров’я різного рівня обслуговування та аптечних мереж на всій території України. При настанні страхового випадку Страховик оплачує фактичні витрати за надану медичну допомогу Застрахованій особі у межах страхової суми та лімітів  згідно з умовами Програм медичного страхування. Страхова виплата здійснюється шляхом перерахування коштів медичному закладу за надання медичних послуг Застрахованим особам у порядку та в термі­ни, обумовлені Договором про співпрацю, укладеним між Страховиком та зазначеними установами.

Сума страхової виплати, яка компенсує витрати на придбання медикаментів, чи медичну допомогу, оплачену Застрахованою особою за погодженням зі Страховиком самостійно, сплачується Застрахованій особі або її довіреній особі протягом 30 днів після отримання необхідних документів.

ПАТ «Країна» працює на страховому ринку з 1994 року, входить до складу групи «Укрпромінвест». Компанія входить до складу ТОП -30 страхових компаній за розміром страхових платежів за підсумками 2011 року, має центральний офіс у м. Києві, 31 регіональну дирекцію та 42 центри продажів в усіх областях України, в тому числі у м. Рівне та Хмельницький. Колектив Компанії постійно поповнюється та нараховує 500 осіб.

СК «Країна» має великий досвід з добровільного медичного страхування співробітників підприємств різних галузей та регіонів нашої країни. Турботу про своє здоров’я нам довіряють більш ніж 43 000 застрахованих осіб, серед яких працівники таких відомих підприємств як ПАТ «АрселорМитал Кривий Ріг», «Дніпровський крохмалопатоковий комбінат», «Бердянський морський порт», «Міжнародний інвестиційний банк» та ін.

З запропонованими умовами медичного страхування можна детально ознайомитись за телефоном (044) 590-48-00.

Бажаємо колективу підприємства доброго здоров’я та сил для подальших звершень!

О.Наконечний,

голова Правління  ПАТ СК «Країна»