Танок іскрометний журбу проганяє 

Врочисто відзначили енергетики 8 Березня, віддавши шану своїм трудівницям, котрих на ХАЕС третина від загального числа працюючих. З вітальним словом до присутніх на зборах у Палаці культури міста звернувся генеральний директор станції Микола Панащенко, подякувавши жіноцтву за сумлінність, з якою вони виконують доручену справу на різних ділянках виробництва, і всюди демонструють високу відповідальність, ретельність і акуратність, старанність і скрупульозність – неодмінні складові досягнення бажаного результату. Фінансово-економічна сфера, бухгалтерський облік, юридична справа, діловодство, створення комфорту і затишку на робочих місцях, забезпечення калорійним харчуванням – все це функціонує завдяки жіночим рукам. Великий обсяг робіт виконують жінки в хімічному цеху, ремонтно-будівельному управлінні, інших підрозділах.

Слова подяки та щирі вітання з нагоди свята виголосили також голова профкому ВП ХАЕС Михайло Гук, секретар міської ради Микола Степаненко, голова правління ПАТ «УБ ХАЕС» Дмитро Оцабрика та його заступник Олександр Степанюк. Групі жінок вручено нагороди «Енергоатому».

Незабутні враження залишилися від виступу Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського. Професійним, віртуозним, граціозним, витонченим, ніжним і вишуканим був кожен номер із багатющого репертуару колективу. Що не танок, то не тільки колоритна хореографічна картинка, а й глибока сюжетна лінія, яка змушує не просто споглядати, а й співпереживати, радіти, бачити прекрасне навіть у буденних речах. І що там після цього надокучливий дощ і запізніла завірюха! Негода пройде, минеться, забудеться, а приємні враження залишаться в серці назавжди, витіснивши з душі журбу і смуток.

Ольга Сокол

 Фото Ольги Мороз