Їх тренує Леонід Коробчук

Традиційний футбольний турнір – відкрита першість Нетішина та КДЮСШ – зібрав команди з Києва, Рівного, Фастова, Володимир Волинського, Хмельницького, Острога, Старокостянтинова, Мостиська і Славути. П’ятнадцять юнацьких колективів змагались за призи, розділившись на три групи по п’ять команд в кожній.

Вихованці Леоніда Григоровича Коробчука з команди  «КДЮСШ-2003» у своїй групі впевнено здолала рівненський «Верес» - 4:1, ФК «Фастів» - 3:1, ФК «Переможець» (Київ)- 5:1, звели рахунок до нічиєї з командою «Вік» (Володимир Волинський) – 2:2 і вийшла у півфінал.  Зустрівшись з київськими однолітками з команди «Яшин», вони не залишили їм жодного шансу і перемогли з рахунком 3:0.

У фіналі з  юними футболістами ДЮСШ м.Мостиська  Львівської області нетішинці грали ще впевненіше. Рахунок 5:0 говорить сам за себе.  Вони переможці турніру. ФК «Яшин» з міста Київ програв у боротьбі за третє місце Старокостянтинівській «Вікторії».

Кубки, медалі, грамоти кращим гравцям, хороший настрій – підсумок турніру, спонсорами якого виступили КДЮСШ профспілкового комітету ХАЕС та Нетішинська міська рада.

Кращими гравцями турніру стали представники саме нетішинської команди. Це Вячеслав Волянський, Михайло Ковальчук, Ігор Пацаловський та Володимир Худий.

Петро Шелепало