У нетішині 95 матерів-героїнь

На збіглому тижні 19 нетішинок отримали почесне звання «Мати-героїня». Вручали посвідчення і відзнаки багатодітним матерям секретар міськради Микола Степаненко та виконуючий обов’язки заступника міського голови Іван Михасик. Вони зазначили, що материнський подвиг заслуговує на пошану не лише рідних і близьких, але й суспільства. Присутні у Палаці культури міста гаряче аплодували Вірі Федорчук, Тетяні Васілінчук, Ользі Панасюк, Ганні Дьячук, Галині Перелигіній, Ользі Толстяк, Надії Дмитрук, Валентині Гордієнко, Станіславі Купчинській, Валентині Лауті, Наталії Дмитрук, Ганні Мілютіній, Валентині Ніконенко, Надії Гальошко, Дарії Щепановській, Євгенії Шпарук, Галині Соколовій, Світлані Давидкіній та Галині Виговській.

Разом з рештою нетішинок, які виховали п’ять і більше дітей, місто має 95 родин, де Берегині відзначені почесним званням «Мати-героїня».

Органічно урочистості перейшли у віншування 68-ої річниці визволення України від фашистських загарбників, адже на плечі матерів випав тягар чекання синів з фронту, підйому народного господарства тощо.