У них є «своє» деревце!

Хай квітне садом рідне місто – найкраще місто на землі, - проголошують рядки відомої пісні.

І воно справді буде найкращим, наше місто, допоки в ньому живуть небайдужі, завзяті люди. «Посади дерево –збережи планету» - під таким гаслом 27 жовтня 2012 року відбулась акція, започаткована і проголошена комісією ПК по роботі з дітьми і шефській роботі. Метою акції стало висаджування саджанців вздовж каналу по вул. Михайлова із залученням до цієї доброї справи нашого молодого покоління, тобто дітей.

Григорій Дядинчук, Михайло Літвінчук, Віктор Малько, Поліна Баклан, Поліна Милютина, Полі­на Яремчук прийшли саджати деревця разом зі своїми батьками. І треба було бачити, як відповідально і з яким працелюбством дітлахи поставились до справи!

Роботи вистачало всім, і нам, дорослим, дуже хотілось зробити все можливе, щоб насамперед в серцях дітей закріпилось це добре почуття, що прокинулось в ході акції.

Часом не вистачало інструментів, тоді дехто з дітлахів досипав землю руками, стаючи на коліна підтримували маленьке деревце. Діти добре знали і розуміли, що не тільки дають життя зеленим насадженням, але й прикрашають рідне місто, в якому їм дорослішати і жити.

До речі, більшість із посаджених саджанців під час попередньої акції, прийнялася, їх обкопали, підв’язали і кожен, хто брав участь минулого разу, знайшов «своє» деревце.

По закінченні акції учасникам були вручені сертифікати за активну участь і небайдужість до краси нашого міста. Пам’ятний сертифікат отримала і наймолодша «учасниця» Богдана Баклан, яка з дитячого візочка з цікавістю спостері­гала за усім дійством. Їй усього один рочок, але незабаром і вона посадить «своє» деревце.

Сподіваємось, що наша нетішинська земля відчула в день акції кілька десятків люблячих рук, що доторкнулись до неї. Поздоровляємо всіх учасників акції, а особливо, наймолодших, з такою доброю і дружною справою!

Ріта Грицаєнко,

член комісії профкому РДіШР