Висоцький збирає бардів

Зірка Володимира Висоцького високо сяє на небосхилі радянської культури, є символом незборимості духу, жаги до творчості. Старше покоління виросло на його піснях, всотало ритміку і глибоку суть творів, які пробивались крізь офіційні щаблі запрограмованого мистецтва. Його голос збуджував думки, поцілював у душі небайдужих слухачів.

Нетішин, налаштований на усе нове, сприймав творчість В.Висоцького за маяк, що висвітлює шлях у бурхливому океані дійсності. Коли прийшла пора визначатись з назвами вулиць і проспектів юного міста, в числі запропонованих імен видатних сучасників прозвучало ім’я Володимира Висоцького. І хоча влада не надто прихильно ставилась до цієї ідеї, - нетішинці настояли, аби в місті з’явилась вулиця барда, актора, поета В.Висоцького. Лише нещодавно з’ясувалось, що нетішинці були піонерами у справі увічнення імені Володимира Семеновича. А відтак нам долею призначено підносити зірку Висоцького, плекати його творчість.

25 січня виповнюється 75 років від дня народження Володимира Висоцького. А 26 січня в місті Рівне відбудеться VII міжнародний фестиваль бардівської пісні «Я куплет доспіваю». Як і у минулі роки, з’їдуться на фестиваль люди, для яких бардівська пісня є основою висловлення своїх переживань і думок. Спеціальний гість фестивалю московський бард, історик, знавець емігрантського зарубіжжя Віктор Леонідов.

А 27 січня лауреатів фестивалю чекає місто Нетішин. У Палаці культури о 15.00 відбудеться концерт, на який ми щиро запрошуємо усіх прихильників творчості В.Висоцького та поціновувачів співаної поезії.

Фото з минулорічного фестивалю

«Я куплет доспіваю»