Дякуємо за добрі серця!

 Вже багато років поспіль на Хмельницькій АЕС існує започаткована генеральним директором М.С. Панащенком традиція – на День Святого Миколая вітати солодкими подарунками дітей, які  у цей святковий день  опинилися на лікуванні у стаціонарних відділеннях ДЗ «СМСЧ №4».

Раніше для придбання подарунків виділялися кошти зі статті «Благодійна допомога», однак  із введенням у 2012 році на законодавчому рівні заборони підприємствам державної форми власності надавати таку допомогу, ми змушені шукати інші джерела залучення коштів.

Працівники нашого підприємства вже вкотре підтверджують на ділі, що мають добрі та щирі серця, завжди готові надати  допомогу тим, хто її потребує. Ось і цього разу вони не залишилися байдужими до прохання допомогти у придбанні подарунків хворим дітям.

Відгукнулися як підрозділи ВП ХАЕС, так і окремі наші працівники. Допомога виявилася надзвичайно щедрою. КРВ надав 100 грн., ЗВ – 100 грн., ЦНВУ – 610 грн., УПАГР – 100 грн., ЮВ – 400 грн., МС – 470 грн., ЕРП – 172 грн., ВТС – 100 грн., ГТЦ – 531 грн., ХЦ – 130 грн., РЦ – 200 грн. Найбільше коштів надали працівники дільниці РРТ ЦТАВ - 845 грн.

Генеральний директор М.С.Панащенко, ЗГІЕ О.В. Клєпов, заст. начальника ЦТАВ М.О.Біліковецький надали ще 450 грн.

            Таким чином, було зібрано 4208 гривень. Було придбано 40 якісних солодких подарунків хворим дітям на загальну суму 2335, 30 грн. Ще 1600 гривень на прохання наших колег передано для придбання подарунків до Дня Святого Миколая вихованцям Берездівської школи-інтернату. Кошти, що залишилися, буде використано на інші благодійні справи.

            Від імені дітей та особисто від себе хочу висловити щиру подяку всім небайдужим та добрим людям  Хмельницької АЕС. Зичу вам добра та благополуччя і нехай вас Бог оберігає!

                                                                                                                      Сергій Ільющенков