Залізнична станція Кривин,  роботою якої опікується начальник залізничного вокзалу Микола Петрович Мартинюк,  в семи кілометрах від Нетішина. Тут  залізничні ворота нашого міста. Але городяни, як правило, беруть квитки на поїзд у касі попереднього продажу, аби бути впевненими, що такого то числа виїдуть до пункту призначення. І допомагають їм  у цьому працівники каси, що розташована в приміщенні колишнього кінотеатру «Юність».

26 квітня 2002 року було продано перші квитки на поїзд, а урочисте відкриття каси відбулось 8 травня того ж року. Незмінним старшим касиром каси є Тетяна Сергіївна Гуменюк. Поруч з нею трудяться Олена Володимирівна Столярчук (на знімку) та Світлана Василівна Козак. Кожна вносить часточку своєї душі в роботу, намагаючись задовольнити побажання пасажирів.

У розмові з касирами з’ясував, що цьогоріч переходу на зимовий розклад руху не передбачається, діятиме нинішній графік руху потягів. За зміну кожен касир продає квитків на суму від п’яти до двадцяти тисяч гривень. Нетішинці беруть квитки на Санкт-Петербург і Москву, Воронеж і Львів, Харків та Симферополь. Тобто – в усі напрямки, помережені залізничною колією.

Грип та події навколо нього вплинули на ситуацію, адже почасти люди бронюють місця за 45 діб до часу відправлення. Цими днями було повернуто квитків на суму у 65 тисяч гривень. Це і додаткова робота, і певні збитки...

Працівниці каси, яка працює з 8.00 до 20.00, гарно відгукуються про співпрацю з керівниц­твом Центру ССМ в особі депутата міськради Анатолія Ярославовича Сиваківського за сприяння у вирішенні побутових питань, адже на площах цього закладу розташована їх каса. А ще вони бажають кожному щасливих доріг.

Петро Шелепало