Змагались майбутні воїни

З нагоди Збройних сил України в зош №4 відбулись змагання допризовників. Всі школи та професійний ліцей виставили свої команди. Військове триборство складалось з конкурсу строю і пісні (форма одягу, стройові прийоми, пісня), підтягування на перекладині та стрільби з пневматичної гвинтівки.

У огляді строю кращими були учні НВК-ліцей (військовий керівник Михайло Таборчук). Команда 4-ї школи (військовий керівник Олександр Кравчук) була другою, третіми – учні зош №2 (військовий керівник Олександр Гізун), а четверте і п’яте місця поділили професійний ліцей та учні зош №1 (військові керівники Яків Годованюк та Степан Василишин).

У підтягуванні на перекладині не було рівних учням професійного ліцею. В трійці НВК-ліцей та вихованці четвертої школи. Найбільше підтягнувся Микола Ковба (НПЛ), - 25 разів. Гарні результати у призерів змагань Яна Шиманського (зош №4), Владислава Шатковського (НПЛ) і Олександра Долінського (НВК-ліцей). Гарну фізичну під­готовку засвідчили Богдан Гаврик, Олександр Слюсарчук, Ярослав Іванців, Владислав Каскевич, Ярослав Сковорода, Максим Матвійчук, Артур Прядко, Олександр Коханюк, Ігор Ющук, Юрій Бобін, Максим Григорчук (понад 15 підтягувань).

У стрільбі з пневматичної гвинтівки впевнено перемогли учні НВК-ліцею. Далі за ними відповідно учні зош №1, зош №2 та зош№4. Максим Матвійчук вибив 40 очок, Олександр Долінський – 30, а Захар Хвещук - 29 (всі з НВК-ліцею).

У триборстві перемогли учні НВК-ліцею, другі – допризовники зош №4, треті – учні зош №2.

Спартакіада засвідчила гарну підготовку майбутніх захисників Батьківщини. Подяка всім, хто готував і проводив змагання, особливо Андрію Гризі, Михайлу Таборчуку, Олександру Кравчуку, Степану Василишину, Олександру Гізуну, Якову Годованюку, Миколі Матвійчуку, Івану Кондратюку, Борису Олійнику і господарям змагань на чолі з директором зош №4 Людмилою Добровольською.

Петро Шелепало, депутат міської ради