На футбольних полях Барселони

Збірна України з футболу у п’ятницю зіграє надзвичайно важливий матч із французькою дружиною. Такі зустрічі на полі рідкі, але надзвичайно хвилюючі і важливі для українського футболу. Нетішинські ж хлопчаки вже не вперше грають з однолітками Франції, Іспанії, Німеччини.

Нещодавно команда КДЮСШ профспілкової організації Хмельницької АЕС повернулась із міжнародного турніру, що проводився у Барселоні (Іспанія). З-поміж тридцяти команд цього року нетішинці пробились у шістку кращих. Вони виграли з рахунком 3:2 у іспанських однолітків, зіграли унічию з німецьким клубом і програли 1:0 румунам.  У попередні роки нетішинці двічі були бронзовими призерами змагань та один раз – переможцями. Всього у розіграші цього турніру беруть участь понад тисячу дружин з усіх куточків Європи. Кращі грають за призові місця.

«Протоптав» дорогу на престижний турнір разом із командою тренер КДЮСШ Володимир Возьний, який є одночасно координатором юнацьких Європейських турнірів в Україні. Майстерність наших юних майстрів шкіряного м’яча зростає від турніру до турніру.

Щойно проведено відкриту першість міста Нетішин і КДЮСШ з футболу серед команд 2002 та 2004 років народження. Прибули на побачення з футболом дружини зі Львова, Здолбунова, Мостиська, Тернополя, Дубна, Житомира, Рівного, Старокостянтинова, с.Оженино, Копиченців, Баранівки. Вихованці В.Возьного увійшли в число призерів.

Вправну гру продемонстрували  воротарі Микола Матвійчук та Дмитро Панчук, захисники Антон Коберник, Михайло Ковальчук, Влад Дмитрук, півзахисники Ілля Пацаловський, Дмитро Мандрійчук, Артем Цевух, Ярослав Маркевич, нападники Володимир Худий, Василь Шомко, Андрій Дацюк, інші вихованці В.Возьного.

Зростання нетішинських футболістів проходить під наставництвом гарних фіхівців і матиме плідні наслідки.

 Петро Шелепало, член Спілки

 журналістів України

Перетягували канат

Завершились змагання з перетягування канату в залік Спартакіади Хмельницької АЕС. Давня спортивна забава завжди збирає прихильників, аби повболівати, підбадьорити сильних духом і тілом. І цього разу було чимало уболівальників. В командах були такі знані «силовики», як Сергій Козловський (ЦТАВ+Управління), пауерліфтингер Сергій Рудий (ЕЦ), різносторонній фізкультурник Сергій Захарченко (ТЦ) тощо. А тріумфували цього разу турбіністи. Вони випередили команди ЕРП та ЦТАВ + Управління, які зайняли відповідно друге і третє місця.

Олександр Зінчук,  головний суддя змагань