Нагороджено учасників фінального етапу дитячо-юнацького конкурсу «Ні – війні!»

На Хмельницькій АЕС нагоро­джено учасників фінального етапу дитячо-юнацького конкурсу «Ні – війні!», який було проведено серед молоді міст – супутників АЕС та регіонів розташування атомних станцій України. Організатором конкурсу є ДП «НАЕК «Енергоатом» та профспілковий комітет компанії.

Конкурс проводився з метою формування розуміння єдності та цілісності країни, виховання у дітей почуття патріотизму та любові до Батьківщини.

Перший етап конкурсу проходив у мiстах-супутниках українських АЕС, де компетентним журі були визначені переможці у двох вікових категоріях. Під час другого етапу стали відомі кращі з кращих.

У молодшій та старшій вікових категоріях нетішинки Людмила Квятковська та Ірина Борцова, які представляли Хмельницьку АЕС, зайняли другі місця. Людмила Квятковська із яскравою та оптимістичною роботою «Ангел-охоронець України», фантазія Іри­ни Борцової не поступалася патріотичним настроєм із роботою «Мир на Зе­млі». Переможниці  отримали грамоти та цінні подарунки. Голова профспілкового комітету ХАЕС Михайло Гук, під час нагородження, зазначив, що перемога в такому конкурсі - це подія  в житті юних художників, а трудовий колектив Хмельницької АЕС робить все можливе для створення сприятливих умов для розвитку творчих здібностей молодих обдарувань.