Нашi юнi скелелази молодцi

У Всеукраїнських змаганнях із скелелазіння серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат, які проходили нещодавно в м. Кривий Ріг, вчергове відзначились вихованці нетішинської школи скелелазіння. Серед юнаків 2003-2004 років народження гарну підготовку та високий рівень майстерності продемонстрували вже неодноразові призери різного рівня змагань Богдан Петровський та Ярослав Кондратюк, які продовжили боротьбу у фіналі. Проте на п’єдестал пошани зумів піднятися лише Ярослав Кондратюк, який показав третій результат та за підсумками двох етапів Всеукраїнських змагань посів друге місце.

Нагадаємо, що в січні поточного року проходив перший етап Всеукраїнських змагань у місті Кам’янець-Поділь­ський, де Ярослав був шостим. За словами тренера юних спортсменів Олександра Веремійчука, який працює начальником дільниці енергоремонтного підрозділу ВП «Хмельницька АЕС», - юний спортсмен продемонстрував значний прогрес і досяг гарних результатів у 2014 році. Отже, Ярослав посів другу сходинку у загальному рейтингу та виконав норматив кандидата у майстри спорту України. Богдан Петровський за результатами даних змагань став четвертим у загальному рейтингу, що свідчить про високий рівень підготовки наших юних скелелазів.

Тренер нетішинського «Клубу альпінізму та скелелазіння» Олександр Веремійчук задоволений результатами підопічних: «Потенціал є, важливо продовжувати наполегливо працювати, і нові вершини буде підкорено».