Наші найсильніші

Пауерліфтингери Нетішина, яких тренує майстер спорту міжнародного класу Аркадій Бухтійчук, закінчили 2013 рік на мажорній ноті. На цьогорічному чемпіонаті України група наших «силовиків», серед яких кілька працівників Хмельницької АЕС, відбиралась на чемпіонат Європи за версією WUAP. Віктор Пастухов (до 90 кг), Володимир Чернобай (90, ветерани), Артем Колосов (100), Роман Медведчук (82), а також Олександр Количев (юнаки до 18 років) вибороли у своїх вагових та вікових категоріях перші місця.

 На чемпіонаті Європи у Словаччині працівник реакторного цеху Артем Колосов  тріумфував у вазі до 100 кг. Його колега по роботі і тренуваннях Віктор Пастухов у групі ветеранів до 50 років з вагою 90 кг був кращим у жимі лежачи.

На рахунку Віктора ще одне досягнення. В Польщі проведено Кубок світу за версією WUAP. І на цих змаганнях у вправі жим лежачи він виборов перемогу та кубок.

За словами тренера атлетів Аркадія Бухтійчука, поїздки на європейську та світову першість відбулись завдяки іміджевій програмі «НАЕК «Енергоатом», плідному сприянню спортсменам голови профкому ХАЕС Михайла Гука та директора спорткомплексу Станіслава Бала­яна.

Віктор Павлов