Доброго всім здоров’я

Вже багато років існує започаткована генеральним директором  ВП ХАЕС М.С.Панащенком традиція – у передноворічні дні вітати солодкими дарунками дітей, які на 19 грудня знаходяться на лікуванні у стаціонарі СМСЧ-4.

Кожен раз дітлахи сприймають такий сюрприз з радістю, адже це свято скрашує їх перебування у лікарні.

У цьому році, в зв’язку із відсутністю у колективному договорі статті про благодійну діяльність виникли проблеми із фінансуванням нашого традиційного заходу. Однак на прохання про допомогу у придбанні дитячих подарунків відгукнулось багато небайдужих людей, працівників нашого підприємства. Щира подяка за проявлене милосердя колективам комунального господарства, ЦТАВ, ВРГіЗМІ, УПАГР, КРВ, ВОНС, ВТС, ДВ, керівництву РЦ, СГТ, ЦГЗ, керівникам вищої ланки.

Зібраних коштів вистачило для придбання солодких подарунків для сорока п’яти хворих дітей, які із задоволенням та побажаннями якнайшвидшого одужання вручили представники Хмельницької АЕС.

Сергій Ільющенков

Фото Олександра Шустерука

На підприємстві працюють чуйні сердечні люди

На акцію по збору коштів для придбання 98 новорічних подарунків для вихованців та мешканців підшефних закладів (Берездівської допоміжної школи-інтернат та Кривинського інтернату для інвалідів та людей похилого віку), оголошену комісією профкому по роботі з дітьми та шефській роботі, відгукнулось  так багато працівників ХАЕС, що було прийняте рішення додатково придбати подарунки і для 227 вихованців Острозьких спеціальних шкіл-інтернатів для дітей з вадами розвитку та вадами слуху.

До Острога поїздка відбулась 19 грудня 2013 на свято Святого Миколая, мешканців  Кривинського інтернату делегація відвідала 26 грудня, напередодні Нового року. Візит в  Берездів запланований на Старий Новий рік.

Всьому колективу Хмельницької АЕС і кожному працівнику окремо задоволені та розчулені підшефні передають найщиріші вітання та найкращі побажання у прийдешньому році та дякують від усього серця за їх людяність і доброту. Спасибі вам, добрі люди!

                                                                                                                             Інформація КРДіШР