Ощадбанк допоможе зустріти Великдень з гарним настроєм

З чим асоціюється весна? З пробудженням, сонцем, яскравими фарбами. Навіть у наших важких умовах хочеться отримати заряд позитиву­ і рухатись уперед. Багато хто скаже, а як же під­вищення цін, у результаті чого люди змушені шукати додаткове джерело доходів? Справді, коли ситуація з особистими фінансами погіршується, радіти важко.

Розуміючи всі труднощі нинішньої ситуації в Україні, Ощадбанк запропонував новий акційний депозит «Писанка». Чим він відрізняється від звичайних депозитів?

По-перше, підвищеною відсотковою ставкою: 20,5% у гривні та 9% в доларах США. Для банку з 100% державною гарантією на всю суму вкладу це дуже хороший показник. Без будь-яких ризиків ви зберігаєте гроші в надійному місці, а не під подушкою, звідки їх, не дай Бог, можуть дістати грабіжники. До того ж отримуєте додатковий дохід, і немалий.

По-друге, депозит відкривається на 3 місяці. Багато хто не хоче довіряти свої гроші банкам на півроку-рік, тому що не впевнені в майбутньому. У випадку з «Писанкою» всі ці побоювання врахо­вані. Ви кладете гроші на депозитний рахунок на 3 місяці.

По-третє, мінімальна сума вкладу в націона­льній валюті становить 500 грн., в іноземній валюті - 100 доларів США або 100 євро. А це оз­начає, що навіть люди скромного достатку можуть використовувати депозит для невеликих накопичень.

В Ощадбанку впевнені в тому, що новий продукт зацікавить багатьох вкладників. В умовах, коли багато комерційних банків не можуть виконати свої зобов’язання, Ощадбанк може запропонувати головне - надійність вкладів. Недарма за кілька останніх місяців чотири різних фінансових ­видання визнали Ощадбанк найнадійнішим банком у країні. Та й люди розуміють переваги 100% державної гарантії. Показовим є результат новорічно-різдвяного депозиту «Щедрик», на який Ощадбанк залучив понад 4,5 млрд. грн. Це свідчить про дуже високий рівень довіри, яку банк своєю щоденною роботою намагається виправдовувати.