ПАТ«Укрінбанк». Понад 20 років на Хмельниччині

«Інноваційний банк» є першим комерційним банком незалежної України,який заснований ще у 1989 р. А вже в листопаді 1992 року у місті Хмельницькому було відкрито його філію. Успішна діяльність, довіра та визнання хмельничан дозволили Хмельницькій філії ПАТ «Укрінбанк» 03 листопада 2012 року від­значити свій 20-річний ювілей. З часів створення, основними завданнями банку була всебічна підтримка і сприяння розвитку інноваційної діяльності. На сьогодні ПАТ «Укрінбанк» є потужною фінансовою установою з розгалуженою мережею регіональних представництв. З лютого 2011 року відділення ПАТ «Укрінбанк» функціонує і у Нетішині.

ПАТ «Укрінбанк» постійно вдосконалює та вводить нові банківські продукти для своїх клієнтів. Зокрема, банком надаються широкі можливості для отримання клієнтами додаткових доходів від розміщення тимчасово вільних коштів. Постійні та акційні депозитні програми від Укрінбанку дозволяють вкладати гривневі та валютні кошти як за класичною схемою, на певний фіксований строк (від 14 днів до 18 місяців), так і відкривати депозитні рахунки з можливістю зняття коштів без втрати нарахованих відсотків. Для страхування валютних ризиків банком пропонується вклад «Мультивалютний» (UAH-18%, USD-7,5%, EUR-6,5%), за умовами якого вкладник у будь-який момент за заявою може змінити валюту вкладу без втрати раніше нарахованих відсотків. Акційний вклад «Щедре літо» (до UAН - 19%, до USD - 8,2%, до ЕUR - 6,2 %) дозволяє отримати максимальні від­сотки. Особливу увагу банк приділяє мало захищеним верствам населення. Спеціально для пенсіонерів Укрінбанк пропонує вклад з підвищеними відсотками «Довговічний капітал» (до UAH-19,5%). А для тих, хто чекає поповнення у родині, пропонується вклад з пільговими умовами користування «Майбутнім мамам» (UAH  - 19%, USD-9%, EUR-9%).

Крім того, кожному пенсіонеру та отримувачу грошової допомоги Укрінбанк готовий безкоштовно відкрити картковий рахунок для отримання пенсій (грошових допомог), на залишок за яким нараховується 12% річних. За допомогою пенсійної(соціальної) картки Debit MasterCard від Укрінбанку її держатель може отримувати готівку без комісій у будь-якому банкоматі будь-якого банку України.

Крокуючи в ногу з часом, ПАТ «Укрінбанк» пропонує своїм клієнтам платіжні картки міжнародних платіжних систем VISA та MasterCard, за допомогою яких їх держателі можуть знімати готівку в Україні та за кордоном, розраховуватись у торгівельних мережах та у мережі Інтернет. Широка низка карткових продуктів, від миттєвої карти до елітних карток Gold-класу, за прийнятною ціною, надає змогу задовольнити максимум потреб клієнтів. Особливою увагою слід відзначити «Картку бажань», яка поєднує у собі депозит та платіжну картку. Унікальною можна назвати і зарплатну картку Debit MasterCard, яка випускається Укрібанком у межах зарплатних проектів і надає змогу її держателям отримувати готівку без комісій у будь-якому банкоматі будь-якого банку України. Зарплатна картка від Укрінбанку додатково надає можливості отримання кредиту у формі овердрафту, безкоштовного підключення до CMC-інформування та одержання додаткової бонусної картки MC Word для отримання бонусів при розрахунку у торгівельній мережі.

Спеціально для працівників ДП НАЕК «Енергоатом», ПАТ «Укрінбанк» розробив програму кредитування готівковими коштами без застави терміном до трьох років у межах до семи середньомісячних заробітних плат, процентна ставка за якою (25-29% річних) вигідно відрізняється від реальної процентної ставки за іншими беззаставними кредитами на ринку. Дана програма більше двох років успішно діє у містах-супутниках атомних станцій (м.Кузнецовськ, м.Енергодар) і, з вересня 2012 року, впроваджена в Нетішинському відділенні ПАТ «Укрінбанк». Крім того, у банку можна отримати кредити і за іншими програмами як під заставу, так і без неї.

Для клієнтів, які мають потребу у переказі коштів, як по Україні так і за її межі, ПАТ «Укрінбанк» пропонує можливість вибору з низки міжнародних платіжних систем. На сьогодні банк уже співпрацює з Avers, Money Gram, INTEL EXPRESS, Anelik, Western Union, Blizko, Unistream, Contact. Також, валютні або гривневі перекази можна здійснити за допомогою поточних (карткових) рахунків, відкритих в Укрінбанку за прийнятними тарифами. Крім того, в касі банку можна швидко, зручно та вигідно (комісія від 3-х грн.) здійснювати будь-які платежі, як то комунальні, за навчання, погашення кредитів, податки тощо. А платежі на користь юридичних осіб, з якими банк уклав угоду, приймаються без комісії з платників.

Фахівці Нетішинського відділення щиро запрошують скористатися банківськими послугами ПАТ «Укрінбанк» та будуть раді бачити кожного відвідувача за адресою м.Нетішин, пр-т. Незалежності, 9 в, або надати консультацію за телефонами: 4-17-11,4-19-11.