Поїздка в Острозьку школу-інтернат

Кожній людині, а особливо дитині хочеться знати, що вона комусь потрібна. Щоб подарувати хоч трішки тепла дітям, що живуть в Острозькій спеціалізованій школі-інтернат, шефська комісія Організації молоді  ППО ХАЕС уже традиційно відправилася до них 20 листопада у гості. Там проживають і навчаються 107 дітей у віці від 3 до 16 років, частина з них сироти і діти з особлaивими потребами. Ми привезли з собою одяг, іграшки, спортивний інвентар. Хочеться відзначити, що в будинку дитини прийняли нас дуже тепло. Діти дуже зраділи нашому приїзду - вони радісно посміхалися, хоча природно соромилися. Відчувалося, що ці діти потребують особливої уваги і любові, адже звичні для наших власних дітей повсякденні обійми та поцілунки - для них велика рідкість. 

Прощатися було важко усім – і нам, оскільки було таке відчуття «незавершеності» (відчувалося що вони прагнуть більше, а ми того більше дати не можемо…) і у діток теж глибоко в очах відчувався смуток. Мабуть не так часто вони мають можливість мати подарунки і просту людську увагу та спілкування.

Поспішайте робити добро, поспішайте дарувати тепло, особливо тим, хто його не має щоденно та постійно!

Велике спасибі усім небайдужим, хто взяв участь у цьому заході! Особлива подяка колективам, які зібрали кошти на закупівлю подарунків маленьким острожанам -  МС (700 грн.), ТрЦ (750 грн.), ТЦ (400 грн.), НТЦ (105 грн.), ЕРП (101 грн.) та іншим працівникам ХАЕС.

Після цієї поїздки ми ще раз переконалися, що серця наших працівників відкриті на добро, а, значить, все-таки ми можемо щось змінити на краще!

Ірина Буліч,заступник голови комісії

з шефської роботи ОМ ППО ХАЕС