Причетнi до оновлення

У зоні обслуговування ремонтно-будівельного управління енергоремонтного підрозділу ХАЕС знаходиться значна кількість зовнішних об’єктів, на яких за визначеним графіком проводяться ремонтні та відновлювальні роботи. До цих робіт  причетні працівники різних спеці­альностей, зокрема, й маляри.

Світлана Войтко трудиться у ремонтно-будівельному управлінні майже два десятиліття. Працівниці не просто порахувати, скільки квадратних метрів різних поверхонь пофарбовано за цей час. До роботи Світлана Миколаївна підходить творчо і ніколи не допускає технічного браку. Саме такий підхід до виконання професійних обов’язків неодноразово ставився за приклад керівництвом під­роз­ділу управління. Технологію будівництва ця жінка знає досконало, бо закінчила профільний технікум.

Під час виконаня малярних робіт поряд із Світланою Войтко  її колега Надія Гуменюк, яка сім років тому поповнила штат енергоремонтного підрозділу. Про роботу цих умілих працівниць завжди тільки хороші відгуки. Крім працельбства жінки демонструють доброзичливість, бажання прийти на виручку під час виконання відповідальних робіт.

На знімку  Олександра Шустерука Світ­лана Войтко та Надія Гуменюк під час відновлення нижньої частини фасаду приміщення, яке закріплене за управлінням капітального будівництва ХАЕС. Усі роботи маляри здійснили якісно.