На базі спортивного комплексу Хмельницької АЕС відбувся традиційний турнір із настільного тенісу «ТОП-Регіон»,  в якому  взяли участь те­нісис­ти з Рівного, Хмельницького, Чер­нів­ців, Кременця, Ка­м’янця-Подільського тощо. У змаганнях взяли участь ті, кому лише 10 років і ті, кому за п’ятдесят. Найактивнішим учасником змагань став найстарший учасник турніру Зіновій Демко із міста Кременець.

Серед господарів турніру кращим був праці­вник енергоремонтного підрозділу ВП ХАЕС Олексій Глазков, який у змаганні з найсильнішими тенісистами регіону посів четверте місце.  Гарні результати показали також працівник служби аналізу безпеки Хмельницької АЕС Богдан Мороз та учень восьмого класу ЗОШ №4 Юрій Шминдра.

Власна інформація

***

Завершились змагання з останнього виду XIII спартакіади Хмельницької АЕС – футзалу. З 17 листопада по 7 грудня змагались за перемогу вісім команд з різних підрозділів станції. У останньому турі вирішувалась доля призових місць. Команди енергоремонтного підрозділу та тур­бінного цеху в заключній грі не змогли виявити кращого. 2:2 – рахунок цього протистояння. Особливо такому результату пораділи фізкультурники електроцеху +ЗДПО, адже саме за нічийного результату вони ставали переможцями турніру. Це своєрідна компенсація команді за бійців­ський характер, який вони проявили протягом турніру. В трійці кращих ЕРП та турбіністи.

Юрій Тюпкін

***

Чемпіонат Хмельницької області з ушу-саньшоу був вдалим для вихованців тренера КДЮСШ ППО ХАЕС Наталії Самурай. Її вихованці Сергій Бещук, Назар Апінчук, Іван Коптєв та Максим Долюк були переможцями у своїх вагових категоріях. У фінальній стадії змагань не вистачило вдачі Владиславу Апінчуку та Галині Ніконовій, вони срібні призери.

 Бронзові нагороди вибороли Владислав Вергелес, Євген Костенко, Олександр Ткачук, Максим Бабійчук, Тимофій Жванський та Даниїл Квітень.

Галина Бабаєва

 ***

Цього року волейбольна команда Хмельницької АЕС знову бере участь у змаганнях вищої аматорської ліги. У Львові відбувся перший тур змагань, який приніс одну «суху» перемогу над суперниками з Рівного та  дві поразки з однаковим рахунком 3:1 від  спортсменів з Луцька та Львова.

Сергій Харченко