Чемпіони області та регіону

Бокс в числі провідних видів спорту в м.Нетішині. Команда КДЮСШ вдало виступила на чемпі­онаті Хмельницької області, виборовши п’ять перших, одне друге і шість третіх місць. Переможцями турніру стали: Максим Глушко (вагова категорія 35,5 кг), Вадим Матвійчук (970 кг), Анастасія Марушкевич (44 кг) та Олена Карпюк (54 кг). Срібну нагороду здобув  Максим Багнюк (52 кг). Бронзові медалі вибороли  Павло Коверзнєв (34 кг), Максим Степанішин (35 кг),  Юрій Рудюк (38,5 кг), Максим Сегень 957 кг), Вікторія Яцюк  (52 кг) та Тетяна Нетикша (60 кг).

Хмельницький проводив і регіональний чемпіонат України з боксу, на якому кращим був у вазі 52 кг нетішинець Максим Багнюк. Одноклубники Олександр Новак (+76 кг) та Максим Глушко (35,5 кг) дістались фіналу і вибороли срібні нагороди.

Фехтували кадети

У Києві на фехтувальному чемпі­онаті України серед кадетів Нетішин був представлений трьома командами та в індивідуальному заліку. Найкращого результату добилась Ірина Пізнюр, яка увійшла в трійку призерів. Сьоме місце за Володимиром Данилюком та 12 у Нікіти Кузнецова.

Перша команда у складі Івана Багінського, Володимира Данилюка та Нікіти Кузнецова в підсумку стала п’ятою на турнірі. Шосте місце у дівочого тріо у складі Ірини Пізнюр, Альони Савчук та Марини Форсюк. Друга збірна команда стала у підсумку десятою ( Катерина Савчук, Дарина Тітаренко та Аріна Рязанова).

Новий сплеск самбістської гвардії

Чемпіонат України з самбо серед юнаків 1997-1999 років наро­дження  приніс певне задоволення заслуженому тренеру України Геннадію Горохову, адже зростає чергова хвиля самбістів, чиї імена невдовзі можуть стати славою міста і держави. Зокрема у бойовому самбо Тарас Кравчук (52 кг) та Ярослав Іванцев (57 кг) стали переможцями.

Спортивне самбо також дало призерів чемпіонату. Лише у фіналі поступились суперникам Ярослав Давидчук (65 кг) та Ігор Ющук (62 кг). Вони  срібні призери. Бронзові нагороди вибороли чемпіони у розділі бойове самбо Тарас Кравчук та Ярослав Іванцев, до яких приєднався Олександр Мирончук (74 кг).

Ще три атлети стали п’ятими. Це Богдан  та Василь Кравчуки (90 і +87 кг),  та Ярослав Кузьмінчук (70 кг).

Матеріали підготувала

Галина Бабаєва

 

Були кращими

Вивірена стратегія, впевнена гра всіх ланок команди, чудова організація змагань і палка підтримка вболі­вальників – це складові чергового успіху юних футболістів, якими опікується тренер КДЮСШ  ППО Хмельницької АЕС Володимир Моцюк.  Житомир, Рівне, Хмельницький, інші міста України вислали на турнір у Нетішин юнаків 2001-2002 років народження, аби ті продемонстрували вправну гру, вміння володіти м’ячем.

Нетішинці були на голову вищими за суперників і почергово обіграли команди ДЮСШ №1 м. Хмельницького - 4:2, «Цукровик» з Оженина - 2:0, «Полісся» з Житомира - 4:1, «Верес-2» з м. Рівне - 7:0, а у фіналі здолали команду «Случ» з м. Березне - 1:0.

У переможців прекрасно грали  воротар Олександр Дехлекер, захисники Ярослав Ковальчук, Назар Бунда, Ярослав Моркевич, Денис Хромий, півзахисники  та нападаючі Валентин Олійник, Артем Приходько, Андрій Микитюк, Дмитро Романюк, Євген Павлов, Назарій Лишень, Данило Соснов, Влад Ільїн і суперзірка турніру Влад Беднаровський, якого вже запросила школа Блохіна та Беланова з м.Вінниці до своєї команди. Найбільше ж забив м’ячів – п'ять - на цьому турнірі Вадим Гаврилюк.

Петро Шелепало