У змаганнях з пожежно-прикладного спорту відзначились нетішинці

На базі спортивно-оздоровчого комплексу Аварій­­норятувального заг­ону спец­при­значення Головного уп­- равління ДСНС України у Хмельницькій області відбувся чемпіонат облас­ті з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. До від­криття зма­­гань долучилася на­чальник Управ­ління молоді і спорту Хме­льницької облдерж­адміністрації Ірина Мерлені, яка привітала юних учасників змагань та побажала їм успіхів, натхнення та жаги до перемоги.

Розпочалися змагання з показового забігу збірної команди Хмельницької області, яка продемонструвала всім учасникам професійне виконання вправ. Відтак професіонали задали хлопчакам гідний приклад і показали, до яких результатів треба прагнути.

Загалом у зма­ганнях взяли участь 132 юні спортсмени із 21 команди з міст та райо­нів області у трьох вікових категоріях.

Хлопці завзято змагалися в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі по штурмовій драбині у вікно 2-го та 3-го поверху навчальної вежі, пожежній естафеті 4 по 100 м та бойовому розгортанні від мотопомпи.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце посіла команда з міста Нетішин, друге місце виборола команда із Шепетівки, а «бронзу» здобула команда з Кам’янеччини. Переможці як в особистому заліку, так і в командному, нагороджені куб­ками, грамотами та цінними подарунками.

Змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків проводяться щорічно з метою популяризації здорового способу життя серед молоді, підвищення спортивної майстерності учасників змагань, а також для відбору найсильніших спортсменів до складу збірної команди області з пожежно-прикладного спор­ту серед юнаків.