Шахи – гра інтелектуалів

В залік XV спарткакіади Хмельницької АЕС  проведено змагання з шахів. Сім команд боролись за перемогу. Кращими і цього разу стали багаторазові переможці змагань шахісти турбінного цеху. Лідер, кандидат у майстри спорту Олександр Іванов впевнено провів турнір. Гарно доповнили гру Михайло Кирилюк та Таїсія Кулькова. Саме здобуте нею очко у фінальному турі проти команди НТЦ+РЦ і вивело турбіністів на перше місце. За НТЦ+РЦ виступали Віктор Ткач, його тезка Віктор Губський та Надія Гончарук.

Несподівано цього року у трійку призерів пробилась команда ЦТАВ +Управління. В її складі були Сергій Ільгін, Володимир Вем, Микола Хомич та Фіруза  Асабіна.

Далі команди розташувались у такому порядку: четверті – ЕРПівці, на п’ятій позиції команда електроцеху, шості – збірна ГТЦ+КГ+В/Ч, і замикає сімку збірна ТрЦ+ЦДПРВ+ЦРБ.

Після шести видів змагань попереду турбіністи. Команда енергоремонтного підрозділу займає другу позицію. Запеклу боротьбу за третє місце ведуть електрики та збірна НТЦ+РЦ. Поки що останні випереджають колег з електроцеху.

Віктор Павлов