Щоб гарно вiдпочила малеча

У ці дні у дитячому оздоровчому таборі «Світанок», що у Білогородці на Ізяславщині, відпочиває вже друга зміна дітей. Для юних відпочивальників тут створені гарні умови, про що свідчать відгуки тих, кому вже пощастило оздоровитися  у таборі. Цьому значною мірою посприяла велика підготовча робота, проведена напередодні літнього сезону. Не залишається осторонь цієї роботи і керівництво Хмельницької АЕС. Представники станції щороку  приділяють неабияку увагу даному оздоровчому закладу. Скажімо,  чималі кошти були виділені на ремонтні роботи минулоріч. А цього року  представники ХАЕС особисто завітали в табір, щоб зустрітися з дітьми, розповісти про роботу енергетичного велета Хмельниччини, важливість об’єкта в соціально-економічному розвитку регіону, про тісну співпрацю з керівництвом, трудовими і навчальними колективами Ізяславського району, зокрема, й табором «Світанок». Про це дітям  у доступній і цікавій формі  розповів заступник генерального директора Хме­ль­ницької АЕС Віктор Демидюк.  Його виступ доповнив керівник спортивного комплексу  ХАЕС, між іншим, у недалекому минулому голова  Ізяславської райдержадміністрації Микола Поліщук.

Представників атомної електростанції у поїздці супроводжував голова Ізяславської районної ради Михайло Борисюк, який, в свою чергу, розповів про ту допомогу, яку впродовж усіх років роботи ХАЕС надає колектив підприємства для розвитку Ізяславського району і для окремих закладів і громадян. Директор оздоровчого табору Віктор Личик у своєму виступі сказав, що діти цікавляться  діяльністю атомної електростанції, часто свої думки і фантазії втілюють на папері, у малюнках. Як доказ, продемонстрував  ряд малюнків, виконаних дітьми під час перебування у таборі, на тему «Атомна енергетика і ми». Та варто зазначити, що гості з Нетішина прибули у Білогородку з подарунками, вони вручили дітям волейбольні та футбольні м’ячі, аби  відпочинок  був для них  ще насиченішим і кориснішим для здоров’я.

Подякувавши,  дітвора  відразу  вирушила  на спортивний майданчик, щоб потішитися подарованими м’ячами. А гості  тим часом  докладніше  ознайомилися  з організацією відпочинку дітей, оглянули  територію табору, відзначивши, що тут  вкладено максимум зусиль для відпочинку, оздоровлення і розвитку дітей. Представники  Хмельницької АЕС запевнили керівництво району і оздоровчого табору, що і надалі  підтримуватимуть дружні стосунки і надаватимуть посильну допомогу  задля успішної діяльності оздоровчого закладу.

Власна інформація