Євросоюзівське золото Дмитра Бабійчука    

Нетішинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа (КДЮСШ), яка входить до складу первинної профспілкової організації ВП ХАЕС, дала старт багатьом призерам чемпіонатів світу і Європи з боротьби самбо. Так, нещодавно на чемпіонаті Євросоюзу із боротьби самбо, який проходив у Таллінні (Естонія), нагороду найвищого гатунку здобув представник Нетішинської школи самбо - Дмитро Бабійчук. Збірна України вперше взяла участь у подібних змаганнях. Результатом виступу вітчизняних самбістів стало золото, два срібла  та бронза.

Дмитро Бабійчук, якого тренує заслужений тренер України Геннадій Горохов, провів чотири переможні сутички, кожну з яких закінчив больовим прийомом. Така ефективна крапка в поєдинку є візитною карткою нетішинської школи самбо. Найдостойнішим суперником  чемпіон Євросоюзу назвав ірландця – призера чемпіонату світу. Зазначимо, що наш спортсмен виступав вперше після серйозної травми і операції на коліні.

Наступним серйозним стартом для нетішинського спортсмена стане чемпіонат світу з боротьби самбо, який пройде цьогоріч в Японії.