Днями завершився міський конкурс «Людина року 2009», який був організований громадською організацією «Громада міста Нетішин».

Жителі міста енергетиків кращих земляків оби­рали у шіст­над­цяти но­мінаціях. Спочатку голосування про­ходило за допо­могою пер­со­наль­них комп’ютерів та телефонних елек­тронних повідомлень. Через тех-нічні проблеми довелось зупинитись на телефонному  режимі. Практично перемога кожного кандидата залежала від активності в голосуванні їх рідних, друзів та знайомих.

На урочистості з нагоди підбиття підсумків акції були запрошені не тільки учасники проекту «Людина року 2009», а й багато жителів Нетішина, які мають високі досягнення у спорті, вихованні підростаючого покоління, культурно-мистецьких  та соціальних проектах. Так, на основі голосування «Благодійником року» визнано міську громадську організацію Товариства Червоного Хреста, «Кращим учителем» - Тетяну Малишенко, «Кращим лікарем» - Ігоря Корнійчука. У номінації «Журналіст року» перемогла Тетяна  Онісімчук - газета «Нетішинський вісник». «Митцем року» став Микола Руцький. В інших номінаціях були вшановані кращі спортсмени, під-приємці, депутати, вихователі тощо.

На церемонії нагородження поза конкурсом було відзначено колектив ВП ХАЕС, завдяки плідній роботі якого успішно розвивається Нетішин. Відповідну нагороду в урочистій обстановці прийняв голова профкому електростанції Михайло Гук (на знімку).

За словами керівника міської громадської організації «Громада міста Нетішин» Ольги Омельчук, така масштабна акція у місті проводиться вперше, тому природно виникли певні недоліки в органі­зації конкурсу. Вони неодмінно будуть усунуті. А «Людина року» є хорошим стимулом для добрих справ, які примножать славу Нетішина за його межами.

Наш кор.