БУЛА ПРИСУТНЯ ІНТРИГА

Завершилися змагання з футзалу в залік Спартакіади ХАЕС, в яких взяли участь вісім команд.

Найбільший інтерес викликав фінальний поєдинок між комадами ЕРПу та ТЦ. Щоб піднятись на найвищу сходинку п’єдесталу, турбіністів влаштовувала нічия. В іншій ситуації опинились ремонтники: гарантувати успіх у змаганнях їм могла лише перемога.

Поєдинок між фіналістами був напруженим, бо ніхто не збирався упустити свого шансу, а відтак і закріпитись у верхній частині турнірної таблиці Спартакіади. Відчувалось і хвилювання вболівальників, які емоційно підтримували  своїх улюбленців.

Спортсмени турбінного цеху відчайдушно йшли в контратаки, створювали гольові моменти, але у найвідповідальніші моменти їм бракувало точності. Зовсім інший був настрій ремонтників: вони перешкоджали супернику робити прицільні удари по м’ячу, грали завзято і впевнено. Багато разів команду виручав воротар Максим Юрчук. На його адресу не раз лунали гучні оплески. Це позитивно вливало на настрій всієї команди. Змістовна і видовищна гра ЕРПівців увінчалась успіхом – м’яч двічі побував у воротах турбіністів.

Вболівальникам особливо сподобалась гра представників команди ЕРПу, зокрема нападника Євгена Царука, захисника Дмитра Мартиненка. У турбіністів на полі лідерами були нападник Віталій Боца, захисник Сергій Захарченко.

За підсумками змагання, третій результат у збірної команди ГТЦ+КГ+ В/Ч.

Юрій Тюпкін,

головний суддя змагань