В тісному контакті

Триває п’ята хвиля мобілізації і нові мобілізовані неті­шинські хлопці звертаються за допомогою до ГО «Нетішинська самооборона». Наразі основні кошти, які збираються у підрозділах ХАЕС, витрача­ю­ться на військове спорядження – літні полегшені берці, війсь­кову форму, наколінники, налокітники, так­тичні рукавиці та окуляри, розвантажувальні жилети, футболки тощо.

Співпраця ГО «Неті­шин­сь­ка самооборона» з колективами структурних підрозділів ВП ХАЕС продовжується шостий мі­сяць поспіль. Активіст­и колективів  ЕРП, турбінного і реакторного цехів, ЦНВУ, НТЦ, цеху ТАВ, транспортного цеху та ВП «Складське господарст­во» збирають та передають фінансову допомогу для нетішинських військових. У травні до них долучився колектив електроцеху ВП ХАЕС.

Наразі у цих підрозділах  налагоджений добровільний що­місячний збір коштів одразу після зарплати.  Всі звіти з фото та чеками придбаної військової амуніції та іншими витратами передаються від­пові­даль­ним особам в цехи та підрозділи для ознайомлення трудових колективів.

Всього у квітні було зібрано 25 тисяч  290 грн!

Наведемо, як завжди, неве­­ли­кий загальний фінансовий звіт по зібраних та використаних коштах від працівників ХАЕС.

Турбіністи зібрали 10 000 гривень на потреби військових. Ці кошти були витрачені на закупівлю 45 комплектів форми Бундес.

Реакторники зібрали  п’ять тисяч 220 гривень, на які  закуп­лено шість пар полегшених берців «Тактікс мембран».

Колектив цеху ТАВ  пере­дав­ 2 970 грн на потреби військових. Були придбані 20 пар тактичних рукавиць та три тактичні маски.

Колективи ВП «Складське­  гос­подарство», навчально-тренувального центру та елект­роцеху зібрали по 2200 грн, на які були закуплені 12 пар б/к берців (Данія) та вісім пар полегшених  берців «Укр бутс»,  сім пар тактичних окулярів MFH.     

Ще дві пари полегшених берців «Укр бутс» були закуплені на кошти, зібрані колективом ЦНВУ (640 грн).

Колектив транспортного це­ху долучився до ремонту автомобіля УАЗ-452, який піс­ля відновлення буде переданий в зону АТО.

Бажаючі допомогти, кошти­ можуть перераховувати на картку Приватбанку 6762 4620 8746 8762, Камозін Юрій Миколайович.

Активістам  інших цехів та підрозділів ХАЕС, готовим долучитися до волонтерської роботи, – тел. для довідок 098 2256081, Юрій (ЦТАВ) - коор­динатор співпраці з колективами підрозділів ВП ХАЕС у ГО «Нетішинська самооборона».  

    Іван Коваль, 

 голова ГО «Нетішинська самооборона»