Наша допомога військовим

Співпраця ГО «Нетішинська самооборона»  з  трудовими колективами структурних підрозділів ВП ХАЕС продовжується вже дев`ятий  місяць поспіль. У серпні активісти колективів ТЦ, НТЦ, ЦТАВ та 3-го ДПРЗ зібрали та передали чергову фінансову допомогу для нетішинських військових. Наразі у цих підрозділах налагоджений добровільний щомісячний збір коштів одразу після виплати зарплати.  Всі звіти з фото та чеками придбаної військової амуніції та іншими витратами передаються відповідальним особам в цехи та підрозділи для озна­йомлення трудових колективів.

Всього у серпні було зібрано 10 380 грн. Наведемо, як завжди, невеликий загальний  фінансовий звіт щодо зібраних та використаних коштів. 

Локомотиви нашої співпраці – турбіністи, зібрали 7000 грн на потреби військових. Ці кошти були витрачені на закупівлю 4 розвантажувальних жилетів, 1 РПС, 1 кікімори, 2 дощовиків-пончо (3490 грн); 3 пар берців (Італія, 1 844 грн); 6 пар зимових рукавиць Бундесвера (1598 грн).

Трудовий колектив  ЦТАВ передав Самообороні 1500 грн. На ці кошти були придбані 30 футболок, 25 балаклав  вартістю 1751 гривня.  

Працівники НТЦ зібрали 1100 грн. Ці кошти були витрачені на закупівлю 3 пар штанів Бундес  (643 грн), 4 пар тактичних рукавиць Блакхавк (865 грн).

З 3-го ДПРЗ  ДСНС передали Самообороні 780 грн. Їх  було витрачено  на придбання 50 пар тактичних шкарпеток вартістю 1000 гривень. 

Нетішинська Самооборона забезпечує вже 170 нетішинців в 23 підрозділах Збройних Сил України і  Міністерства внутрішніх справ. Усю зібрану допомогу та кошти ми витрачаємо адресно (персонально) саме на нетішинців у цих частинах. Наразі більшість придбаної війсь­кової амуніції відправляється посилками через «Нову пошту», а також видається родичам військових для самостійного відправлення особистих передач. 

Основні проблеми в хлопців зараз - це якісні берці та якісна військова форма. Ну й звісно те, чого армія взагалі ніколи не давала - тактичні рукавиці, ремені та окуляри, тактичні аптечки, наколінники, дощовики, відповідної якості розвантажувальні жилети та ін.  Наразі вже стає прохолодно, тому військові просять термобілизну, зимові берці, зимову форму та ін. теплу амуніцію. Сподіваємося, що наша плідна співпраця буде продовжуватися й надалі та ми зможемо разом забезпечити усім необхідним наших військових у зоні АТО.

РАЗОМ СИЛА! РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО! СЛАВА УКРАЇНІ.

Юрій Камозін,

координатор співпраці з трудовими колективами структурних підрозділів ВП ХАЕС у ГО «Нетішинська самооборона»